Gazete Vatan Logo

Sıcak plaj partilerine hazır olun

Plaj partileri, plajlarla hayat bulan festivaller ve konserler için en favori tarzları uzun etekler, örgü bikiniler ve mini tulumlar... Kuru bir mayo altına giyeceğiniz bir pareo ise seksi görünmek isteyenlerin tercihi.

Sıcak plaj partilerine hazır olun

Uzun etekler

Sizi crop top ya da bikini üstüyle deniz kızına çevirecek uzun etekler bu yaz da çok revaçta. Özellikle şifon ve ipek karışımlı kumaşlar yaz sıcağında serinlik de sağlıyor. Bralet bikini üstleri, fazlasıyla tarz sahibi, son derece çekici. Bralet bikini üstlerini upuzun eteklerle birlikte kullanabilirsiniz. Uzun ve derin yırtmaçlı çan kesim etekler, envelop kesim kalem etekler ve balık kesim eteklerle çok yakışacak.

Dantel üstler

70’lere geri dönüş sahillerde de örgü ve dantel üstlerle kendini gösteriyor. İster el örgüsü isterse şile bezi gibi hafif bir kumaştan üst partide parlamanızı sağlayacak. Dantel detaylı bir elbise plaj partisi için tatlı ve havalı bir seçim olabilir. Elbisenizi, espadriller ve kalın bantlı sandaletler ile birlikte giyebilirsiniz.

Bondaj bikiniler

Özellikle usta elinden çıkmış görünen bondaj bikiniler şifon elbiselerle kombinlendiğinde muhteşem sonuçlar alıyorsunuz. Tek yapmanız gereken birkaç aksesuar eklemek.

Gömlek ve tunikler

Bikininizle partiye katılmanın en kolay yollarından bir tanesi sezon modası çiçek desenli veya nakışlı gömlek ve tuniklerden geçiyor. Kullanımı kolay, rahat, hareket kabiliyeti sağlıyorlar.

Haberin Devamı

Mini tulumlar

Özellikle dekolteli mini tulumlar sahil partilerinin gözdelerinden. Sahilde yapılan bir düğüne davetliyseniz işinizi görecektir. Tulumların hem narin hem de çok güçlü bir havası var. Penti plaj koleksiyonundan lacivert envelop tulumu seçerek, ‘partinin en havalıları’ listesine adınızı yazdırabilirsiniz.

Şortlar

Bu sezon da yırtık, yüksek belli, baskılı ve sloganlı şortları casual partilerde sıklıkla göreceksiniz. Jean şortların olmadığı bir parti düşünmek mümkün değil. Salaş bir jean şort ile birkaç farklı tarz yakalamak mümkün. Öncelikle, sezonun gözde parçası örme bikini ile kullanmanızı öneririz. Jean şort, örme bikini, ince bir bluz ve sandaletlerle tarz bir görüntü için yeterli.

Terlikler

Parti arkadaşlar arasındaysa terlikle katılabileceğiniz gibi eğer daha ciddi ve kalabalık bir partiye gidiyorsanız daha özenli bir sandalet tercih etmelisiniz. Gladyatör stili sandaletler sıkıntı yaratabiliyor ama düz deri sandaletlerle tüm seçimlerinizi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Mayolar

İster inanın ister inanmayın kuru bir mayo altına giyeceğiniz pareo benzeri etekle geceye devam edebilirsiniz. Çantanızda yer kaplamaz, kolay ve seksi bir tercih.