Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence ve keyif dolu çocuk programı ile başlayacak. sabahın ilk saatlerinde başlayan program, renkli kesitleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başarıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu show programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Akşamınızın renkli ve bol kahkahalı geçmesini istiyorsanız bu programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü karşınızda yerini alacak. Güldürürken eğlendiren renkli programla mükemmel bir sabaha hazır olun. 07:45’de “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programının tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Diyar diyar gezerek her memleketin kendine has lezzetlerini ekranları karşısındaki izleyenleri ile buluşturan ünlü sunucu yine birbirinden nefis yemek tarifleri ile ekranlara renk katıyor. Üstelik yemek lezzetlerinin yanı sıra her yörenin folklorik unsurlarını da tanıtmayı başarıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:00’a geldiğinde, “Gelin Evi” adlı yarışma programı tekrar bölümü ile karşınızda. Gelinlerin kıyasıya mücadele gösterdiği yayını, hafta içi her gün Show ekranlarından takip edebilirsiniz. Saat 11:00’da “Deryalı Günler” adlı canlı yayın programı yerini alıyor. Sabah saatlerinde başlayan programı seyrederken hem birbirinden farklı el hünerleri öğrenebilir hem de hayata dair aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının tekrar bölümü hayranları ile buluşacak. Gün ortanıza renk katan yayın, Evrim Akın’ın eğlenceli sunumu ile bir kez daha ekranlarda olacak. 15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Eğlenceli kesitler sunan dizi ile mükemmel bir gün geçirebileceksiniz.

Saatler 18:45’e geldiğinde, “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınızda olacak. Akşam bülteninden siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu, spor ve trafik gibi daha pek çok alanda bilgiler edinebilirsiniz. 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı skeç programının tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Bol kahkahalı bir akşama hazırsanız, bu programı seyretmeyi unutmayın. Hemen ardından aksiyon dolu dizi “Fi” tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Saatler 01:00’a geldiğinde, Show ekranlarının yeni dizisi “Meleklerin Aşkı” tekrar bölümü ile ekranlarda göze çarpıyor. 03:15’de “İçerde” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Hemen ardından 05:30’da “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı