Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ekranları renklendiren program ile sabahınızı çok daha keyifli şekilde geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Demet AKbağ ile Çok Aramızda” adlı keyfli programın tekrar bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Ekranları renklendiren program ile mükemmel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlenceli programın tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Miniklerin masum konuşmaları eşliğinde geçen yayın, tüm izleyenleri güldürmeyi başarıyor. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı sizlerle oluyor. Ebru Akel’in sunumu ile yayına devam eden programdan sağlıklı yaşama dair farklı bilgiler edinebilirsiniz. Beslenmeden egzersize, spordan koşuya ve hatta lezzet dolu yemek tariflerine kadar sağlıklı yaşama dair tüm detaylar sizlerle paylaşılacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı sizleri karşılıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programdan magazin gündemine dair merak ettiğiniz tüm gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde, “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Gün ortasında başlayan yayından miniklerin masum konuşmalarını seyredebileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan program ile gün ortanıza renk ve keyif katabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Meleklerin Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Show TV ekranlarının bu renkli dizisi ile gün ortanızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Akşam bülteninden gündeme dair merak edilen tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm konu başlıklarına ait gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı renkli programın yepyeni bölümü ekranlarda yerini alacak. Ekranların sevilen programı ile güzel bir akşam keyfine hazırlıklı olun. 23:15’de “Darısı Başımıza” adlı yeni dizinin ilk bölümü bir kez daha sizlerle buluşuyor. 01:45’de “Meleklerin Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü bir kez daha yayında olacak. 03:45’de “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Hemen ardından 05:15’de ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrar bölümü sizleri karşılayacak.