Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

Show TV’nin 7 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı, sevilen yarışma programı Gelin Evi’nin tekrar bölümünün saat 08.00’de ekranlara gelmesi ile başlamış olacak. Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü ile devam eden sabah kuşağı yayın akışı, Güldüy Güldüy Show Çocuk ile son bulacak. Show Haber’den sonra ise, TV’de ilk kez yayınlanacak olan Gizemli Geçit adlı film ile akşam kuşağı Show TV’de başlayacak, Karanlık Dalgalar adlı yabancı film ile devam edecek.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

7 Eylül Perşembe tarihli Show TV yayın akışı, sabah 08.00’de Gelin Evi adlı yarışma programının ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Ekranların fenomen programlarından ve sosyal medyada yankı uyandıran programlarından biri olan Gelin Evi, her bölümde bir gelinin evine konuk oluyor. Programda, gelinin çeyizi, düğün videoları ve düğünün detayları, evinin dizaynı, gelinliği gibi evliliğine dair birçok detay diğer gelinler tarafından detaylı bir şekilde inceleniyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Gelin Evi’nin ekranlara gelmesinden sonra, saat 10.00’u gösterdiğinde Show TV’nin bir başka sevilen sabah kuşağı programı olan Hayat Güzeldir ekranlarda olacak. Programın sunuculuğunu, başarılı sunuculuğu ile dikkat çeken Esra Harmanda yapıyor. Programda, hayata dair bütün konular, uzmanları tarafından detaylı bir şekilde anlatılıyor. Aşk hayatı ve ilişkiler ile ilgili uzman görüşleri, spor hocalarından iyi ve sağlıklı gözüken bir vücut için öneriler, doktorlardan sağlık için önemli uyarılar ve hastalıklar ile ilgili bilgiler, yeni ve yaratıcı yemek tarifleri gibi hayata dair a’dan z’ye her şeyi bu programda bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

13.00’da ise, Show TV’de sabah kuşağında sıra sevilen dizi Yeni Gelin’in tekrar bölümüne geliyor. Yapımcılığını Süreç Film’in yaptığı dizide, oyuncu olarak Tolga Mendi, Jessica May, Mustafa Avkıran, ,Dağhan Külegeç, Zeynep Kankonde gibi oyuncuları izleyebilirsiniz. Hem güldürüp hem de ağlatan bir dizi olarak dikkat çeken Yeni Gelin dizisinde, bir aşiret oğluna aşık olup onunla evlenen Bella karakteri ve onun şehir hayatından aşiretle beraber yaşamaya başladığı yeni hayatına alışma sürecini izleyebileceksiniz.

16.00’da ise, bir komedi tiyatro programı olan Güldüy Güldüy Show Çocuk, tekrar bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Komedi türündeki skeçlerin, tümünü çocuk oyuncuların oynamasıyla daha eğlenceli bir hal aldığı program, izleyiciyi kendisine çeken güzel bir komedi programı olarak dikkat çekiyor.

18.45’te ise, başarılı spiker Jülide Ateş’in sunduğu Show Haber Show TV ekranlarından yayınlanacak. Gündem ile ilgili, siyasal, ekonomik ve yaşam haberlerini en doğru ve tarafsız adresten almak isteyen izleyiciler için, Show Haber iyi bir seçim olacaktır.

Haberin Devamı

20.00’de ise, ekranlara ilk kez Show TV’de yayınlanacak olan Gizemli Geçit filmini izleyebilirsiniz. Unah Shelton ve Mark Chao gibi oyuncuların başrolü paylaştığı fantastik filmde, babasının ölümü sonrası içine kapanan Jack’in, bir gün rsatlantı sonucu bir antikacıdan eski Çin uygarlığına geçilebilen bir oyuncak alması ile tüm hayatının değişmesi anlatılıyor.

22.00’da ise, Karanlık Dalgalar adlı yabancı film Show TV ekranlarında olacak.