Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Kasım Pazartesi

6 Kasım Pazartesi günü Show TV, 07:30’da ekranlara gelen “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlenceli program ile yayın akışını başlatıyor. Evrim Akın’ın sunumuyla gerçekleştirilen renkli yayında yine çocukların komik konuşmaları ve yarışmacıların hoş sohbetleri ile birbirinden güzel anlar yaşayabileceksiniz. Akşam kuşağında ise saat 20:00’da başlayan “Çukur” adlı yerli dizi sayesinde ekranların ritmi tutulacak. Yeraltı dünyasının karışık olayları ile geçen belalı mahallede bu hafta gelişenler neler? Merak ettiklerinizi öğrenmek için mutlaka ekranlarınızın karşısında olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” isimli keyifli bir yarışma programı sizleri bekliyor. Komedi tufanı programın hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı ekranlarda yerini alacak. Yaşam, diyet, sağlık ve daha fazlası… Tüm merak ettiğiniz gelişmeler birbirinden başarılı konukların katılımıyla programda ele alınıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı karşınıza çıkıyor. Birbirinden enfes tariflerin ince ayrıntıları ile siz değerli izleyenlerine sunulmaya devam ediyor. Farklı konuklar eşliğinde gerçekleştirilen yemek programının yeni bölümü ile gün ortasına güzel bir giriş yapabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı program ile yayın akışı kaldığı yerden devam ediyor. Anadolu’nun farklı kesimlerinden katılmış gelinler, bu hafta başlangıcında yine farklı yarışmacıların evlerinde toplanacak ve yorumlarını verecek. Nişan, kına gecesi, oyun havaları, düğün, gelinlik, çeyiz ve ev dekorasyonu…. Her gelinin evinde bu tür geleneksel adetler yorumlanarak puanlanacak ve böylelikle haftanın kazanını belirlenecek.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı canlı yayın ekranlarda yerini alıyor. Güçlü muhabir kadrosu ile ekranlara gelen programda yine farklı cinayet ve kayıp olayları üzerinde duruluyor. Nefes kesen heyecanlı yayın ile TV keyfi yapabilirsiniz.

18:45’de “Show Haber” bülteni karşınızda olacak. Canlı canlı ekranlara gelen haber bülteninde yine siyasi, sosyal, sağlık ve ekonomi konularına dair sıcak gelişmeler irdeleniyor. Farklı ve çarpıcı haberlerle dünya gündemine dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 20:00’da “Çukur” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına giriyor. Akşam kuşağını başlatan yerli dizide bu hafta yine farklı çekişmeler ve gizemli olaylar yaşanacak. İstanbul’un en belalı mahallesi Çukur’da neler gelişecek? Tüm merak edilenler yeni bölümle ekranlarınızda…

23:45’de “Gece Hattı” adlı gündem ötesini ele alan canlı program ile yayın akışı devam ediyor. Dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen ve insanı olabileceği yönünde şaşırtmayı başaran tüm acıklı ve gerçekçi gelişmeler gece programı ile ekranlarınıza yansıtılıyor.

Haberin Devamı

00:45’de “Klavye Delikanlıları” adlı yerli dizinin tekrarı başlayacak. 03:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı programın, 05:15’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak.