Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

6 Eylül Çarşamba günü tarihli Show TV yayın akışı, sabah kuşağında saat 08.00’de Gelin Evi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Gelin Evi’nden sonra, sabah kuşağı Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü ile devam edecek. Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Show Haber’den sonra akşam kuşağında Show TV’de Rüya adlı dizinin yeni bölümünü ve Gece Hattı adlı programı izleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

6 Eylül Çarşamba günü, Show TV yayın akışı, ekranların fenomen sevilen programlarından Gelin Evi’nin tekrar bölümü ile başlayacak. Gelin Evi adlı programda her hafta yeni evlenmiş bir gelinin evine konuk oluyoruz, düğün fotoğraflarına, çeyizlerine, düğün videolarına ve evinin dekorasyonuna yakından bakma şansı yakalıyoruz. Sevilen program Gelin Evi’nin yeni sezonu ise 11 Eylül’de yine Show TV ekranlarında olacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Gelin Evi adlı programdan sonra, Hayat Güzeldir adlı yaşam programının yeni bölümünü Show TV’de saat 10.00’da izleyebileceksiniz. Esra Harmanda’nın öne çıkan sunumu ile ekranlara gelen programda, kadın erkek ilişkileri, yemek tarifleri, seyahat bilgilendirmeleri ve uzmanlardan moda görüşleri, spor ve uzman doktorlardan sağlık önerilerine kadar hayatla ilgili her konudan ilgi çekici konular ve konuklar her yeni bölümde ekranlarınızda.

13.00’de ise sevilen dizi Yeni Gelin’in tekrar bölümünü Show TV’de izleyebileceksiniz. Dizide Tolga Mendi, Mustafa Avkıran ve Sema Keçik gibi oyuncular rol alıyor. Hem dramatik hem de komik sahnelere sahip olan dizide, şehirli bir kızın bir aşiret oğluna aşık olup evlenmesi ve sonrasında gelişen olaylar anlatılmaktadır.

Haberin Devamı

16.00’da ise, sevilen tiyatro komedi programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’ta, çocukların oynadığı birbirinden eğlenceli skeçleri izleyebilirsiniz. Güldüy Güldüy Show Çocuk tekrar bölümü ile ekranlarda olacak.

18.45’te ise sevilen ve başarılı spiker Pınar Erbaş’ın sunumu ile, akşam kuşağından önce gündemle ilgili son gelişmeleri almak ve tarafsız, dürüst bir anlayış ile sunulan haberleri izlemek için Show Haber’i izleyebilirsiniz. Show Haber’de ekonomi ve siyaset ile ilgili haberler harici, whatsapp ihbar hattı ile haberdar olunan birbirinden ilgi çekici haber ve hikayeleri de izleyebileceksiniz.

Akşam kuşağında ise ilk olarak, Show TV’nin yıllardır yayınlanan ve reyting rekorları kıran, sevilen komedi tiyatro programı Güldür Güldür Show’un tekrar bölümü saat 20.00’de ekranlarda olacak. Programda Ali Sunal başarılı sunuculuğu ve seyircilerle girdiği zekice diyaloglarla öne çıkıyor. Programda Alper Kul, Doğa Rutkay, İrem Sak, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Mahir Ünal, Aslı İnandık ve Uğur Bilgin gibi oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı

Show TV 6 eylül Çarşamba günü akşam kuşağında son olarak ise Dünya Güzellerim adlı program saat 22.30’da ekranlara gelecek. Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, diva ve ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın yer aldığı programda, bu dörtlü Hindistan’dan dünya turuna başlıyor ve uzak doğu ülkelerine devam ediyor.