Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

6 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışı, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza mükemmel bir giriş yapıyor. Eğlencenin kesintisiz devam ettiği güzel programı seyrederken bir yandan çocukların komik anlarına gülecek diğer yandan da yarışmacıların verdiği kıyasıya mücadeleye tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show “adlı skeçlerle zenginleştirilmiş eğlenceli programın yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ailenizle birlikte ekranlarınız karşısına geçerek eğlenceli anların tadını çıkartabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı komedi anlarla dolu programı seyrederek mutlu ve keyifli bir sabaha merhaba diyeceksiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı sizlerle… Beslenme, sağlık, spor, diyet ve daha pek çok çeşit içeriği sayesinde herkesin zevkle izleyebilmesini mümkün kılıyor. Sabah ritüelleriniz arasına bu canlı yayın programını ekleyebilir ve pek çok sağlık & beslenme konusunda bilgi edinme şansı yakalayabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü ile gün ortası başlıyor. Enfes tattaki yemeklerin pişirildiği ve kusursuz şekilde sunuma hazırlandığı programı seyrederken hem hoş dakikalara şahit olabilecek hem de tarif defterlerinize birbirinden özgün lezzet seçeneği ekleyebilme imkanı bulabileceksiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı programın yeni bölümü ile kıyasıya devam eden bir program daha ekranlarda yerini alacak. Anadolu gelinlerinin birbiriyle yarıştığı programda bakalım bu haftanın kazananı kim olacak? Hafta sonuna doğru heyecanın artış gösterdiği programı takip ederek güzel TV saati geçirebilirsiniz. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Cinayet haberlerinden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok konu acıklı yaşam hikayeleri masaya yatırılıyor ve çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Haber” ile akşam haberleri yayın akışına geçiyor. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm gündem konularını ekranlarınızdan takip ederek dolu dolu geçen güzel bir haber saati yaşayabilirsiniz. 20:00’da “Güldür Güldür Show “adlı eğlence dolu programı izleyebileceksiniz.

Eğlenceli programın hemen ardından 23:45’de “Gece Hattı” adındaki güncel program ile yayın devam edecek. 00:45’de “Sizi Seviyorum” adlı 2009 yapımı aşk temalı film ekranlara geçiyor. Ardından saatler 02:45’i gösterdiğinde “Seda ve Uğur’la” adlı programın, 04:45’de ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı