Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar

Show TV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışında Kendine İyi Bak programının yeni bölümü yer alıyor. Ardından Pazar Sürprizi magazin programı canlı yayınıyla Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Çocuktan Al Haberi Ünlüler programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in hemen ardından yabancı sinema filmi Geçit Yok yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından yerli sinema filmi Dursun Çavuş yayınlanıyor. 6 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar

Show TV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışı 07.00’da Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrar bölümüyle yayına başlıyor. Fenomen karakterleri ve sevilen skeçleriyle Güldüy Güldüy Show Çocuk Ezo Sunal tarafından sunuluyor. Yetenekli minikler ile eğlenceli dakikalar geçirmek için Güldüy Güldy Show Çocuk’u sakın kaçırmayın. Ardından Show TV ekranlarına Kendine İyi Bak programı yeni bölümüyle geliyor. Kendine İyi Bak programında sağlıktan, lezzetli tariflere kadar her şey var. Ebru Akel’in konuklarını ağırladığı programda ünlü şefler ve bloggerlar da katılıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Pazar Sürprizi canlı yayınıyla Show TV ekranlarına geliyor. Magazin dünyasına dair tüm dedikodular Pazar Sürprizin’de! Pazar Sürprizi magazin programının hemen ardından ekrana Çocuktan Al Haberi Ünlüler programının tekrar bölümü geliyor. Ünlüler ve çocuklar ile eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız Çocuktan Al Haberi Ünlüler tekrar bölümüyle 13.00’da Show TV ekranlarında…

15.00’da Kalp Atışı yerli dizisinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Eylül ile Ali Asaf yakınlaşma çalıştıkça bir sorun çıkmaktadır. Bu bölümde de mutluluklarına gölge düşürecek bazı olaylar meydana geliyor. Kalp Atışı dizisinden sonra akşam kuşağının başlangıcında Show Haber yayına başlıyor. Son dakika haberlerini en objektif şekilde öğrenebileceğiniz haber programı Show Haber 18.45’te Show TV ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Çocuktan Al Haberi Ünlüler Evrim Akın’ın sunumu ve yeni bölümüyle yayınlanıyor. Ünlü konukların katılımıyla gerçekleşen programda miniklerin sorulara verdiği cevaplara şaşıracaksınız. Çoktan Al Haberi Ünlüler programı biter bitmez Geçit Yok yabancı sinema filmi Show TV ekranlarında yayınlanacak. Arnold Schwarzenegger’in başrolünde yer aldığı filmde kusursuz bir kaçış planı gerçekleşiyor. Aksiyon dolu filmin her dakikasında aksiyon kesilmiyor. Geçit Yok 22.00’da Show TV ekranlarında!

00.00’da yerli sinema filmi Dursun Çavuş yayınlanıyor. 1973 yılında geçen hikayede Dursun Çavuş, Adıyaman’da postacılık yaparak geçini yapan bir karakterdir. Dursun Çavuş’un oğlu belediye başkanının kızına aşık olunca işler karışır. Bu karışıklıklardan sonra Dursun Çavuş’un yaptıkları filme yön verir. Dursun Çavuş yerli sinema filmi bittikten sonra Geçit Yok yabancı sinema filmi kaçıranlar için tekrar yayınlanacaktır. Geçit Yok’un ardından gece kuşağında Pazar Sürprizi ve Aşk Laftan Anlamaz’ın tekrar bölümleri Show TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı