Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

SHOW TV’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı sabahın ilk ışıklarında Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Gün boyunca birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Dünya Güzellerim isimli program Show TV ekranlarına gelecek. Bülent Ersoylu, Banu Alkanlı, Burcu Esmersoylu eğlence ve seyahat programını kaçırmayın! SHOW TV’nin 5 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

SHOW TV’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 07.30’da Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Bu programda yeni gelinler birbirileri ile yarışıyor. Ardından ise Hayat Güzeldir isimli program ekranlara gelecek. Sosyalden hukuka, sağlıktan teknolojiye birçok konudaki yeni bilgileri bu programdan öğrenmeniz mümkün! Ayrıca günlük hayata dair de bilgileri bu programdan edinebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Lezzet Yolculuğu isimli yemek programı Show TV ekranlarında olacak. Bu programdan çeşitli tarifleri öğrenebilir ve evinizde kolayca uygulayabilirsiniz. Lezzet Yolculuğu programında sonra ise Yeni Gelin dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

17.00’da Çocuktan Al Haberi programı başlayacak. Verdikleri cevaplar ile izleyicileri kahkahaya boğan akıllı miniklerle program daha eğlenceli bir hal alıyor. Her bölümde 9 çocuk ve 3 yarışmacı yer alıyor sunucu ise Evrim Akın!

18.45’te Show TV Ana Haber ile birlikte akşam haber kuşağı başlayacak. Gün boyunca hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte yayınlanacak. Ardından ise Dünya Güzellerim başlayacak. Eğlence ve muhabbetin zirvede olduğu bu program hepinizi çok güldürecek.

Haberin Devamı

Gün içindeki programlardan sonra sonra da Gece Hattı isimli haber programı Show TV ekranlarında olacak. Uzman muhabir kadrosu ve deneyimli ekip ile birlikte hazırlanmış olan haberler Zeliha Saraç’ın sunumu ile birlikte bu saatte ekranlarınıza getiriliyor. Gün içerisinde, akşam haberlerinde yayınlanan haberlerin özeti niteliğinde olan Gece Hattı programı sayesinde, tüm haberleri öğrenmeden günü kapatmamış olacaksınız.