Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

4 Aralık Pazartesi günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile güne başlıyor. Çocukların eğlence dolu kesitleri karşısında sadece çocuklarınız değil siz de komik anlar yaşayabileceksiniz. Eğer yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınız karşısına geçin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çukur” adlı sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Her kesit aksiyon, macera ve gerilim içeren dizi ile akşamınızı daha hareketli hale getirebileceksiniz, sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi

Sabah 07:30’da Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi” adlı program ile yayın akışı başlıyor. Çocukların komedi dolu, bilmiş konuşmaları hem yarışmacıları hem de ekranları karşısındaki seyircileri güldürüyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu renkli programı seyrederek keyifli anlara tanıklık edebilirsiniz. Programın hemen ardından saatler 09:30’u gösterdiğinde “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı ekranlara geliyor. Beslenme, din, sağlık, yemek tarifleri ve spor gibi daha pek çok geniş içeriği ile farklı yüreklere dokunabilmeyi başarıyor. Farklı sağlık sorunları tıbbın verdiği son teknolojik olanaklarla çözülmeye çalışıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı yayın akışına geçecek. Hem sohbetlerin edildiği hem de keyif içinde nefis tariflerin hayata geçirildiği programı seyrederken dolu dolu güzel bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik seyrederken tariflere özgü pek çok tüyoları öğrenme fırsatı da elde edebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı yeni haftası ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yine yepyeni 5 ayrı yarışmacı gelin ile heyecan dolu dakikalar ekranlarınıza yansıtılacak. Anadolu gelinlerinin çeyiz, nişan, kına gecesi, düğün, ev dekorasyonu ve gelinlik gibi daha pek çok konudaki gelenekleri yorumlanarak puana tabi tutuluyor. Haftanın sonu günü ise kazanan yarışmacı belirlenip büyük ödülle buluşturuluyor.

Saatler 15:00’ı gösterdiğinde “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil olacak. Yıllardır izi sürülemeyen kayıplar, faili meçhul cinayetler ve daha pek çok fazlası…Heyecanlı ve sürükleyici dakikaları bir arada yaşatan programı gün ortasında canlı canlı seyredebilirsiniz.

18:45’de “Show Haber” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Gündemin en sıcak gelişmelerini ve son dakika haberlerini ekranlarınız karşısında izleyerek öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Çukur” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Dizinin ardından 00:15’de “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı ekranlara giriyor. 01:15’de “Yeni Gelin” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 03:45’de “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programının, 05:30’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza yansıyor.

Haberin Devamı