Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

31 Ocak Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu bir program ile güne başlıyor. Evrim Akın’ın sunumuyla devam eden programı sabahın ilk saatlerinde seyrederek mükemmel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu programın yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Eğlenceli anlar vaat eden keyif dolu programı seyrederken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve neşe dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programı ile sabahınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programını izleyebileceksiniz. Sağlık, diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok konu alanında geniş bilgiler sunan programa hafta içi her gün değerli uzman hekimler katılıyor ve akıllara yer eden tüm belirsizlikler çözüme kavuşuyor. Sağlıklı yaşama dair tüyolar edinmek istiyorsanız bu keyif dolu sabah programını sakın kaçırmayın.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlarınızda. Yeni bölümü ile yayına başlayan programda, birbirinden besleyici, sağlıklı ve lezzet dolu yemek seçeneklerinin yapıldığını görebilirsiniz. Farklı konuklarla zenginleştirilen programı hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı renkli yarışma programı ile gün ortasına giriş yapabileceksiniz. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen eğlenceli yarışmada, farklı şehirlerden katılan 5 farklı gelin hünerlerini ve evliliğe dair diğer geleneklerini sergileyecekler. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı ile keyifli bir güne hazır olun. Programı izlerken, eğlencenin ritmine kapılarak keyif dolu bir gün geçirebilirsiniz. 18:00’da “Uğur’la Fenomen Avı” adlı keyifli bir program daha sizlerle olacak. Gizli kalmış yetenekleri meydana çıkararak Türkiye’nin fenomenini arayan programa bayılacaksınız. Hafta içi her gün Star ekranlarınızdan seyrederek eğlence dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Haber” ile gündem gelişmelerini ele alan ana haber bülteni yayına başlayacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan piyasaya, hava durumundan spora kadar akla gelebilecek daha pek çok konu içeriğini ekranlarınız karşısından takip edebileceksiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli show programını seyredebileceksiniz. Akşam ailenizle birlikte bu keyifli programda ele alınan komik skeçleri izleyebilir ve eğlence dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı programda yaşamın içinden çıkan hayat hikayeleri detaylandırılıyor ve seyirci kitlesine tüm gerçekleri ile aktarılıyor. 00:30’da “Yuvamdaki Düşman” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:00’da “Seda Sayan’la” adlı programın, 05:00’da ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı