Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

31 Mart Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programının tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Miniklerin sevilen renkli programını çocuklarınızla birlikte izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Konak halkında meydana gelen renkli ve komik sahneler karşısında yine kendinizi tutamayabilir ve bol kahkahalı anların tadını çıkartabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü ile yayın akışı başlayacak. Miniklerin komedi dolu skeçleri karşısında adeta gülmelere doyamayacaksınız. Mükemmel bir hafta sonu sabahına giriş yapmak isterseniz bu programı sakın kaçırmayın. 08:30’da “Kendine İyi Bak” adlı sabah programının yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Diyet, egzersiz, spor ve beslenme gibi alanlarda geniş bilgiler sunan programa alanında uzman pek çok hekim katılıyor. Sabah bilgi dolu anlara tanıklık etmek istiyorsanız bu yayını izlemeyi unutmayın.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı canlı magazin programı yayın akışında yer alacak. Magazin gündemine özgü tüm gelişmeleri, detayları ile bu yayından izleyebileceksiniz. Ünlülerin hareketli yaşantısından aşk ilişkilerine, klip çekimlerinden gala gecelerine kadar tüm merak ettiğiniz detayları bu yayında göze çarpıyor.

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programı yayında göze çarpacak. Enfes tatta yemeklerin hazırlandığı program, tüm seyircilerine farklı yöreleri tanıtma imkanı da sunuyor. Diyar diyar gezen ünlü sunucu, farklı yörelerin farklı lezzetlerini ve özgün geleneklerini Türkiye’nin dört bir yanına aktarmaya çalışıyor. 14:00’da “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 17:00’a geldiğinde, “Çocuktan Al Haberi” adlı programın yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Evrim Akın’ın sunduğu yayından hem çocukların komedi dolu skeçlerine hem de yarışmacıların heyecan dolu kesitlerine rastlayabileceksiniz. Saatler 18:45’e geldiğinde, “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlardaki yerini alacak. Gündemin tüm sıcak gelişmelerini ve son dakika haberlerini ayrıntıları ile bu akşam bülteninden takip edebileceksiniz. 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Sevilen dizi, keyifli ve renkli yeni bölümü ile tüm hayranlarını yine ekranları karşısına toplayacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde doğru 00:15’de “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alıyor. 02:45’de “Çukur” adlı dizinin tekrarı başlayacak. 05:15’de ise “Fatoş Sokakların Meleği” Türk sinema filmi sizlerle olacak.

Haberin Devamı