Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

30 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı heyecan dolu programın tekrar bölümü karşınızda olacak. Miniklerin komedi dolu anlarını gözler önüne seren program sabahınızı çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Gündür Güldür Show” adlı renkli ve komedi dolu sahneler sunan skeç programı başlayacak. Bol kahkahalı bir akşam geçirmek isterseniz bu programı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı program yayın akışına geçecek. Heyecanlı ve renkli kesitler sunan yayın ile mükemmel bir sabaha hazır olun. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı yayın programı karşınıza çıkıyor. Sabah saatlerinde başlayan programdan sağlıklı hayata dair tüm konulardan bilgiler edinebileceksiniz. Uzman hekimlerin ve profesörlerin katıldığı renkli program, sabahınızın çok daha renkli ve güzel geçmesine yardımcı oluyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes tarif seçeneklerinin gözler önüne çıktığı program başlayacak. Birbirinden lezzetli tarifler ile iftar sofralarınızı daha güzel ve renkli hale dönüştürebileceksiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Gelinlerin farklı konseptlerde yarıştığı program tüm izleyenlere heyecanlı ve renkli bir TV keyfi sunuyor. Yarışmacı gelinler; ikram, dekorasyon, fotoğraf çekimi, gelinlik, nişan süslemeleri gibi daha akla gelebilecek pek çok alanda yarışma imkanı buluyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Show programından müzik eşliğinde güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına başlıyor. Haber bülteninde sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve politika gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı canlı yayın programı karşınıza çıkıyor. Dini anlamda merak ettiğiniz pek çok konuyu bu iftar programını seyrederek öğrenme şansı elde edebilirsiniz.

20:45’de “Güldür Güldür Show” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Komedi dolu skeçleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başaran yayını sakın kaçırmayın. 00:15’de “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı program sizlerle olacak. 01:45’de “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın ekranlara geliyor. 03:45’de “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı yayını bir kez daha seyredebileceksiniz. Komedi dolu programın hemen ardından 05:45’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı