Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

Show TV 30 Ağustos Çarşamba günü Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Hemen ardından ekrana Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle geliyor. Hayat Güzeldir programından sonra da Yeni Gelin ve Kalp Atışı dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı ise Show Haber ile başlıyor. Ardından Güldür Güldür Show yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde yerli sinema filmi Vay Başıma Gelenler yayınlanıyor. Yayın akışının devamında ise dizi ve programların tekrar bölümleri yayınlanıyor. 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

07.00’da Show TV yayın akışı Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Yarışmacıların haftanın ödülü için birbirleriyle kıyasıya yarıştığı yarışmada heyecan bu bölümde de devam ediyor. En ufak ayrıntılara kadar dikkat eden yarışmacıları görünce şaşıracaksınız. Gelin Evi programından sonra Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Sağlıktan, yemek tarifine kadar merak edilen tüm konular Hayat Güzeldir programında konuşuluyor. Hayat Güzeldir’den sonra Yeni Gelin yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Yeni Gelin bittikten sonra ise bir başka yerli dizi Kalp Atışı yayın akışında yerini alıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

18.45’te akşam kuşağı Show Haber programıyla başlıyor. Sıcak gelişmelerin yer aldığı Show Haber’de haberler en hızlı şekilde aktarılıyor. Haberlerin ardından Show TV ekranlarına Güldür Güldür Show geliyor. Her bölümünde farklı hikayelerden esinlenerek canlandırılan skeçler izleyicileri kahkahaya boğuyor. Komik anların bolca bulunduğu Güldür Güldür Show 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

00.15’te yerli sinema filmi Vay Başıma Gelenler yayın akışına giriyor. Filmde ilk kez bir filmde rol alan Hüsnü Şenlendirici’nin oyunculuğu tüm izleyenleri şaşırtıyor. Zengin olma hayaliyle yaşayan Murat ve Meto’nun hikayesini anlatan filmde komedi dolu dakikalar sizleri bekliyor. Vay Başıma Gelenler izlemek isteyenler için Show TV akşam kuşağında!

01.45’te Güldür Güldür Show programı akşam kuşağında kaçıranlar için tekrar yayınlanıyor. Program boyunca geçen eğlenceli dakikaları tekrar izleyebilirsiniz. Güldür Güldür Show’un tekrarı bittikten hemen sonra ekrana Gülümse Yeter dizisinin tekrar bölümü geliyor. Gülümse Yeter’in bu bölümünde Hasan Efendi öğrendikleri karşısında şaşkına dönüyor. Ne yapacağını bilemeyen Hasan Efendi’nin şaşkınlık hallerini 03.30’da Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

05.30’da ise bir başka yerli dizi Aşk Laftan Anlamaz’ın tekrar bölümü yayınlanıyor. Bu bölümde Murat tüm yaşanılanları göz ardı edip, kendisini mutlu olacağı şeylere vermektedir.

Haberin Devamı