Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

3 Temmuz Salı gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı yarışma programı ile başlayacak. Ekranlarınızı renkli kılan yarışma ile güzel bir sabaha uyanabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İçerde” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranlarınızı renkli kılan dizi ile güzel bir akşam keyfi yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı yarışma programı ile güne başlayabileceksiniz. Küçüklerin ve ebeveynlerin heyecanlı anlar yaşamasını sağlayan program ile sabahınızı renkli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Hemen ardından 07:45’de “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek programı ile karşılaşacaksınız. Diyar diyar gezerek enfes lezzetlerle tanıştıran ünlü sunucu tüm izleyenlerini eğlendirmeyi başarıyor. 09:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Yarışma programının son bölümlerini kaçırdıysanız her sabah bu tekrarlarını seyretmeyi unutmayın. 11:00’da “Dertalı Günler” adlı renkli program sizlerle olacak. Programdan farklı el hünerlerini ve lezzetli yemek tariflerini öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlenceli programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Evrim Akın’ın sunduğu programı ailece izleyerek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Hemen ardından saat 15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eğlence dolu anlar sunan dizi , başrol oyuncularının komik konuşmaları karşısında eğlenmenize yardım edecek.

Haberin Devamı

Saatler 18:45’e geldiğinde, “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber bülteninden tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri takip edebileceksiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeler sizlerle olacak. Saat 20:00’da “İçerde” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sürükleyici kesitler sunan dizide yiine birbirinden farklı olaylarla karşılaşacaksınız.

Gece kuşağında birbirinden farklı sinema filmleri ve TV programları ile karşılaşacaksınız. 23:30’da “Fi” adlı sinema dizisi sizlerle buluşacak. 01:00’da “Erkekler” adlı filmi seyredebileceksiniz. 03:15’de “Deryalı Günler” adlı programın ekrar bölümü karşınıza çıkacak. Derya Baykal’ın sunumu ile hafta içi her gün yayına geçen programda; birbirinden farklı süs eşyaları, dekoratif ürünler tasarlanıyor ve lezzet dolu yemek tarifleri yapılıyor. Hemen ardından 05:45’de ise “Gülümse yeter” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı