Gazete Vatan Logo

Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

3 Eylül Pazar günü tarihli Show tv yayın akışı, kanalın en sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı yaşam programı ve Pazar Sürprizi programı ile devam eden sabah kuşağı, Show tv’de Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yayınlanması ile sona erecek. Akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show ve Şeytanın Pabucu adlı programlar yayınlanacak.

Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

Show Tv’de bayramın 3. Gününe gülerek eğlenceli bir başlangıç yapmak istiyorsanız saat 06.15’te yayınlanacak olan Güldüy Güldüy Show Çocuk programını izleyerek güne başlamak mantıklı bir seçim olacaktır. Program, yıllardır Show Tv’nin sevilen güldürü programı Güldür Güldür Show’un çocuk versiyonu. Programda çocuk oyuncular, eğlenceli skeçleri başarılı bir şekilde oynayıp ekrana getiriyorlar.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 08.30’u gösterdiğinde ise Kendine İyi Bak adlı programın yeni bölümü ekranlarda olacak. Programı başarılı ve güzel sunucu Ebru Akel sunuyor. Programı izleyerek hem yeni ve farklı insanları tanıyabilir, yeni lezzetler keşfedebilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Programda yemekten aşka, sağlığa kadar birçok konu uzmanları tarafından anlatılıyor.

Saatler 10.00’u gösterdiğinde ise, Show Tv’de Pazar Sürprizi adlı magazin programını canlı olarak seyredebileceksiniz. Show Tv’nin sevilen programlarından olan Pazar sürprizi’nin sunucusu ise güzel sunucu Elif Özkul. Programda ünlü isimlerle yapılan söyleşiler ve özel haberler Elif Özkul’un başarılı sunumuyla ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

Saat 13.00’da ise sevilen program Güldüy Güldüy Show Çocuk tekrar ekranlara gelecek.

15.00’da ise eğlenceli bir program Çocuktan Al Haberi Ünlüler tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın’ın sunumuyla ekranlara gelen programın 17. Bölümünde Aşkın Nur Yengi, Hülya Koçyiğit ve Gökhan Tepe gibi ünlü isimler birbiriyle yarıştı. Programda çocuklara çeşitli sorular soruluyor ve çocukların cevapları tahmin ediliyor. Programda Henna Bülbül ve Ebrar Demirbilek gibi sevimli yarışmacı çocukları izleyebilirsiniz.

Saat 18.45’i gösterdiğinde ise, başarılı sunuculuğu ile dikkat çeken Pınar Erbaş’ın sunumuyla, Show Haber Türkiye ve Dünya gündeminin nabzını dürüst habercilikle tutuyor.

Akşam kuşağı ise, Show Tv’nin sevilen ve güldüren komedi tiyatro programı Güldür Güldür Show’un tekrar bölümü ile başlayacak. Programın sunuculuğunu başarılı oyuncu Ali Sunal yapmakta. Programda, Ali Sunal önderliğinde, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Rüştü Onur Atilla, Doğa Rutkay, İrem Sak, Alper Kul, Aylin Kontente gibi başarılı oyuncular çeşitli skeçleri ekrana getiriyor.

Haberin Devamı

Show Tv 3 Eylül Pazar günü yayın akışında ise son olarak saat 23.45’te Şeytanın Pabucu adlı yerli film ekranlara gelecek. Senaryosunu Aslı Doğan, Turgut Yasalar ve Hilal Bakkaloğlu’nun yazdığı ve Turgut Yasalar’ın yönettiği filmin başrolünde Aysun Kayacı, Fatih Ürek ve usta oyuncu Yılmaz Gruda oynuyor.