Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı

3 Ekim Salı tarihli Show TV yayın akışında, sabah kuşağının ilk programı sevilen komedi programı Güldüy Güldüy Show Çocuk. 07.30’da yayınlanmasından sonra Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak Show TV ekranlarında olacak. Pelin Karahan’la Nefir Tarifler adlı programın ve Gelin Evi’nin yeni bölümüyle Seda ve Uğur’la Artık Susma’nın yeni bölümü ardından, 18.45’te Show Haber ekranlara gelecek. Show TV akşam kuşağında, Show TV’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları yeni bölümü ve tekrar bölümü ile ekranlarda olacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı

Show TV’de 3 Ekim Salı tarihli yayın akışında, ilk olarak Güldüy Güldüy Show Çocuk adlı sevilen güldürü tiyatro programı ekranlarda olacak. Programda, birbirinden yetenekli ve sevimli bir çocuk oyuncu grubu, Güldür Güldür Show’da fenomenleşmiş sevilen bir çok karakter ve skece tekrar hayat veriyor, eğlenceli skeçler programda yer alıyor. Sevilen güldürü programının sunucusu ise Ezo Sunal.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Güldüy Güldüy Show Çocuk’tan hemen sonra saat 09.00’da Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak Show TV ekranlarından yayınlanacak. Zahide Yetiş’in başarıyla sunduğu sevilen sabah programında, hem birçok farklı konuda uzmanlar ile faydalı bilgiler anlatılıyor, hem de hayatın içinden yüreğinize dokunacak birçok hikaye paylaşılıyor. Sağlıklı bir yaşam için birçok öneri, sağlık sorunları ile başa çıkma yöntemleri izleyici ile paylaşılıyor.

12.00’de, ekranların sevilen yüzü başarılı ve sempatik oyuncu Pelin Karahan’ın sunduğu Pelin Karahan’la Nefis Tarifler adlı program yeni bölümü ile ekrana gelecek. Pelin Karahan her bölümde hem izleyicilerini yöresel ve yeni lezzet tarifleri ile buluşturup güzel tatlar ortaya çıkarıyor, hem de her bölüm birbirinden eğlenceli konuklara keyifli sohbetlere imza atıyor. Programda izleyicilere birçok lezzet tüyosu veriliyor.

Haberin Devamı

13.00’te ise, Show TV’nin sevilen programlarından fenomenleşmiş yarışma programı Gelin Evi Show TV ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanacak. Programda, her bölüm bir gelinin evine konuk oluyor, yarışmacıların gelinin kına, düğün, gelinlik ve ev dekorasyonuna bakıp eleştirilerini izliyoruz.

15.00’de, ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunduğu program Seda ve Uğur’la Artık Susma adlı program Show TV ekranlarında olacak. Programda birçok drama tanık olabilir, kayıpların bulunmasına ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına tanık olabilirsiniz.

18.45’te, Jülide Ateş ve Pınar Erbaş’ın başarılı sunumlarıyla ekrana gelen dürüst ve tarafsız haber programı Show Haber ekranlarda olacak.

Show TV’de akşam kuşağında, yeni bölümüyle ekranlara Klavye Delikanlıları gelecek. Dizinin başrollerinde Rasim Öztekin, Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor. Diziyi saat 20.00’de, tekrar bölümünü 22.00’de Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı