Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

29 Ocak Pazartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programı ekranlarınıza geçecek. Miniklerin komik ve sevimli konuşmaları karşısında kendinizi tutamayacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı sürükleyici ve nefes kesen bir dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Her anı ve her karesi aksiyon dolu dizide bu hafta yine hayranlarını birbirinden farklı olaylar bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi

09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı sizlerle. Canlı yayına geçen programda, beslenme, spor ve diyet gibi sağlıklı yaşama dair pek çok konuya değiniliyor. Uzman konukların katılımı ile renklenen programı seyrederek dolu dolu bir sabaha merhaba diyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes bir yemek programı ile karşılaşacaksınız. Sağlıklı, doğal ve zengin malzemeli birbirinden nefis lezzetlerin hazırlandığı yayını izlerken hemen bu güzel yemekleri denemek için mutfağa koşabilirsiniz. Tatlısından çorbasına, etli yemeğinden sebzelisine, atıştırmalığında ekmeğine kadar daha aklınıza gelebilecek envai çeşit lezzete bu programda rastlayabileceksiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının yeni haftası sizlerle. Yeni yarışmacılar ile yepyeni bir bölüm ekranlarınıza dahil oluyor. Gelinler yine dekorasyondan ikramlıklara, gelinlikten bindallıya kadar daha pek çok konuda birbirleriyle yarışıyor. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı show programı sevenleriyle buluşuyor. Renkli ve eğlence dolu yarışmayı seyrederken kahkahalara boğularak ve gün ortanızı eğlence dolu hale getirebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:00’da “Uğur’la Fenomen Avı” adlı renkli programın yeni bölümü başlıyor. Gizil kalmış yetenekler gün yüzüne çıkartılmaya son hızıyla devam ediyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı bülten ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Gündeme dair tüm gelişmelerin ve olayların ele alındığı bültenden sağlık, ekonomi, yaşam ve spor, hava durumu ve trafik gibi daha pek çok alandaki haberleri izleyebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı sürükleyici dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Dizinin her karesinde aksiyon dolu anlara denk gelecek ve geceye kadar TV başından ayrılmak istemeyeceksiniz. 00:15’de “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı ekranlarınızda. Hayatın içinden çıkan yaşanmış pek çok acıklı hikaye, bu programda bir kez daha gün yüzüne çıkıyor ve seyirci kitlesine heyecan dolu anlar yaşatıyor. 01:15’de “Yuvamdaki Düşman” adlı renkli dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. 03:45’de “Seda Sayan’la” adlı show programının, 05:30’da ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı