Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

29 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza renkli bir giriş yapıyor. Hem ebeveynlerin hem de çocukların eğlenmesini mümkün kılan programın her kesitini büyük bir zevkle seyredebileceksiniz. Eğer yeni bölümünü seyredemediyseniz, bu tekrar bölümü izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eyvah Eyvah” adlı komedi tufanı bir sinema filmi ile akşamınız daha hareketli hale gelecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

07:30’da “Çocuktan Al Haberi” program ile sabahınız daha renkli ve eğlence dolu geçecek. Çocukların komedi dolu konuşmaları karşısında hem yarışmacılar hem de ekranlarınız karşısındaki seyirciler keyifli anlar yaşayabilecek. Saatler 09:00’ı gösterdiğinde “Zahide Yetiş’le” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Diyet, beslenme, sağlık ve spor gibi yaşama özgü pek çok konu başlıkları ile zenginleştirilmiş olan program ile güzel bir yayın saati gerçekleştirebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ile gün ortasına gireceksiniz. Birbirinden enfes lezzetlerin pişirilip, şık sunumlar eşliğinde ikrama hazırlandığı bu renkli program ile tadında bir program izleyebileceksiniz. İzlerken hem keyif alabilir hem de hoşunuza giden lezzetleri pişirerek deneyimleyebilme şansı elde edebilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı heyecan dolu programın yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Anadolu’nun farklı kesimlerinden katılmış gelinler, kıyasıya mücadele vermeye çalışıyor. Yeni haftanın yeni yarışmacı gelinleri ile programı seyretmeye devam edebilirsiniz. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel programı izleyebileceksiniz. Canlı yayın programında yine farklı hayat hikayeleri ele alınacak ve tüm saklı kalmış gerçekler gün yüzüne çıkarılacak…

Haberin Devamı

18:45’de “Show Haber” ile dünya ve Türkiye üzerinde gelişen tüm olaylar ekranlarınıza aktarılacak. Gündeme dair tüm gelişmeleri objektif ve çarpıcı konu başlıkları üzerinden öğrenebilir ve güzel bir haber saatine tanıklık edebilirsiniz. Siyaset, sağlık, aktüel, spor ve ekonomi gibi daha pek çok alanda bilgi edinebileceksiniz.

20:00’da “Eyvah Eyvah” adlı sinema filmi komedi dolu kesitleri ile size eğlenceli ve keyifli bir akşam vaat ediyor. 22:15’de “Kadın İşi Banka Soygunu” adlı film ile sinema keyfi kaldığı yerden devam ediyor. Saatler 00:30’u gösterdiğinde “Gece hattı” adlı güncem gelişmeleri ele alan program sizlerle olacak. Hemen ardından “01:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:30’da “Seda ve Uğur’la” adlı programın, 05:30’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı