Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma

Show TV yayın akışı 28 Temmuz Cuma günü ekranların sevilen programı Gelin Evi ile başlıyor. Gelin Evi’nin hemen ardından ekranlara yeni bölümüyle Hayat Güzeldir programı geliyor. İlerleyen saatlerde ise Güldüy Güldüy Show Çocuk Show TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Kalp Atışı dizisi yeni bölümüyle yayınlanıyor. Kalp Atışından sonra da canlı yayınıyla Gece Hattı Show TV ekranlarında olacak. Show TV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma

07.00’da Gelin Evi programı Show TV ekranlarına geliyor. Gelin Evi programında gelin adayları birbirlerinin çeyizlerinden düğün görüntülerine kadar her ayrıntıyı inceliyorlar. Gelin Evi biter bitmez ekranlara Hayat Güzeldir programı canlı yayınıyla geliyor. Hayat Güzeldir programında aklınıza gelebilecek tüm konulara değiniliyor. Seyahatten spora spordan ilişkilere ilişkiden yemek tariflerine kadar her şey Hayat Güzeldir programında. Hayat Güzeldir’den sonra da Yeni Gelin dizisi tekrar bölümüyle Show TV ekranına geliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16.00’da Güldüy Güldüy Show Çocuk programı tekrar bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Birbirinden yetenekli miniklerin eğlenceli skeçleri canlandırdığı programı izlerken çok eğleneceksiniz. Programda sadece skeç canlandırmanın haricinde genç yetenekler de belli oluyor. Güldüy Güldüy Show Çocuk programının ardından her akşam kuşağında olduğu gibi Show Haber yayınlanıyor. Saat 18.45’te ekrana gelen Show Haber’de gündeme dair farklı haberler yayınlanıyor. Gündemden haberdar olmak için Show Haberi sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

20.00’da Kalp Atışı programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Bu bölümde Bahar yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor. Ali Asaf ise babasına kalp masajı yapılırken görüyor. Dizinin yeni bölümü için fragmanında yayınlanan bu görüntüler büyük merak uyandırıyor. Eğer Kalp Atışı dizisini takip edenlerdenseniz bu bölümü mutlaka izlemelisiniz.

23.30’ da Gece Hattı programı canlı yayınıyla ekrana geliyor. Zeliha Saraç’ın sunumuyla ekrana gelen programda gün yüzüne çıkmamış dosyalar inceleniyor. İncelenen dosyaları görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Gece Hattı’nın bitiminden sonra da yerli dizi olan Rüya tekrar bölümüyle Show TV’de yayınlanıyor. Elif ile Bulut arasında yaşananlar olay yaratacak nitelikte. Yeni bölümü yayınlanmadan önce bölümüyle yaşananları tekrar izleyebilirsiniz.

03.00’da Gülümse Yeter dizisinin tekrar bölümü Show TV yayın akışına giriyor. Bu bölümde Sarp ile Yasemin’in ilişkisini etkileyecek olan açıklama herkesi şok ediyor. Gülümse Yeter’in ardından da Aşk Laftan Anlamaz dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor.

Haberin Devamı