Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Nisan Cumartesi

28 Nisan Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve keyifli çocuk programının tekrarı ile ekranlar karşısına geçecek. Miniklerin komedi dolu kesitlerini gözler önüne seren programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu kesitleri ile tüm sevenlerini ekranları başına bağlayan diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Nisan Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli çocuk programı ile yayın akışına başlanacak. Miniklerin komik konuşmalarını gözler önüne seren renkli program ile güzel bir sabah geçriebileceksiniz. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı sizlerle olacak. Ebru Akel’in sunduğu renkli programda beslenme, diyet, spor ve egzersiz gibi konu alanlarına özgü gelişmeler ele alınıyor. Farklı bilgilerin sunulduğu programı hafta sonu sabahınızda seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı canlı yayın programı başlıyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu programdan seyredebilirsiniz. Ünlü camiasında yaşananları analiz ederken güzel bir hafta sonu sabahı yaşayabilirsiniz. Ünlülerin aşk yaşantısından eserlerine, klip çekimlerinden gala gecelerine kadar akla gelebilecek daha pek çok bomba gelişmeleri ekranlarınınızdan takip edebilirsiniz.

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Birbirinden lezzetli tariflerin hazırlandığı programda ünlü sunucu farklı memleketleri ve yöreleri de tanıtabilme imkanı bulunuyor. Diyar diyar gezen renkli sunucu sayesinde birbirinden farklı yerler ve köyler görebileceksiniz. 14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Miniklerin sevimli konuşmalarını gözler önüne seren yayını seyrederek gün ortanıza renklilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen diziyi izlerken heyecan ve bol kahkaha dolu anlar yaşayabileceksiniz. 18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve politika gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu bültenden takip edebilirsiniz.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağına başlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken güzel bir cumartesi geçirebileceksiniz. 00:15’de “Servet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 02:30’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 05:00’da ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek.

Haberin Devamı