Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

28 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programı ekranlar karşısına dahil olacak. Miniklerin severek seyrettiği programı sabahın ilk saatlerinde SHow TV ekranlarınızdan takip edebilir ve renkli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü yayına dahil oluyor. Polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümünü izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program yayına geçecek. Ekranların sevilen programını izlerken sabahınızı çok daha renkli hale getirebileceksiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı karşınızda olacak. Sabahın erken saatlerinde başlayan programdan sağlıklı yaşama dair pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Spordan egzersize, yemek tariflerinden beslenme tüyolarına kadar sağlıklı hayata özgü pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlara dahil oluyor. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı programdan iftar sofralarınıza ekleyebileceğiniz pek çok sağlıklı, pratik ve bol çeşitli yemeğe rastlayabileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Yarışma programını izlerken birbirinden farklı yarışmacıları ve heyecanlı anları izleyebileceksiniz. Haftanın yeni yarışmacıları ile yine mükemmel bir Tv keyfi gerçekleştirebileceksiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı yayın akışına geçiyor. Show programını izlerken müzik eşliğinde bol kahkahalı pek çok ana rastlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bülteni seyrederken sağlıktan yaşama, emlaktan politikaya, siyasetten spora kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Aksiyon ve macera dolu kesitleri ile tüm izleyenleri ekranları karşısına çeken dizi ile hareketli bir pazartesi akşamına kendinizi hazırlayın!

00:15’de “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Dizinin akşam kuşağındaki yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izleyerek merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 02:45’de “Seda Sayan’la” adlı show programı yayına geçecek. Show programını izleyerek gecenize heyecan ve renklilik katabilirsiniz. 04:45’de ise “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen dizide yine heyecan ve hareketlilik dolu sahneler ekranlara geliyor. Son bölümü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı