Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 28 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı sabahın erken saatlerinde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan Dünya Güzellerim Show TV ekranlarında olacak. Show TV’nin 28 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 28 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı 7.30’da Gelin Evi isimli yarışma programının tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacılar yer aldığı yarışmada herkes büyük ödülü kazanmak için uğraşıyor! Ardından ise Güldüy Güldüy Show Çocuk isimli güldürü programının eski bölümlerinden birisi ile devam ediyor. Küçük çocukların tiyatrolarda oynadığı bu programda gülmek garanti!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Gelin Evi yarışmasının yeni bölümü Show TV ekranlarına gelecek. Yeni evli 5 yarışmacının marifetlerini ve çeyizlerini yarıştırdığı programda evliliğe dair detaylar da öğrenmek mümkün.

15.00’da Aşk Laftan Anlamaz isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise ekranların en tatlı programlarından olan Çocuktan Al Haberi isimli program başlayacak. Bu programda küçük çocuklar yardımı ile büyük kişiler yarışıyor ve ödülü kazanmaya çalışıyor.

18.45’te ise Show Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile bu bültenden yayınlanacak. Akşam kuşağında ise yeni başlayan gezi programlarından olan Dünya Güzellerim programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Safiye Soyman, Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’un yer aldığı programda dev kadro Hindistan’dan sonra Nepal ve Vietnam’a doğru yol alıyor. Kültürleri bizden çok farklı olan ülkelerdeki geleneklere göre yaşayan kadro, hem eğleniyor hem de anlaşmazlıklara düşüyor.

Haberin Devamı

Dünya Güzellerim programından hemen sonra ise Gece Hattı ekranlara gelecek. Uzman muhabir kadrosu ile birlikte hazırlanmış olan haberler Zeliha Saraç’ın sunumu ile birlikte ekranlara getiriliyor.

Gece Hattı programından sonra ise Demet Akbağ ile Çok Aramızda programının tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise En Komik An isimli program Show TV ekranlarında yer alacak.