Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

27 Kasım Pazartesi günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programı ile yayın akışı ekranlara giriş yapıyor. Çocukların komedi dolu anları karşısında kıyasıya mücadele vermeye çalışan yarışmacılar… Her kesiti kahkaha dolu olan renkli programı çocuklarınız eşliğinde seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çukur” adlı nefes kesen sürükleyici dizinin yepyeni bölümü sizlerle.. Aksiyon, macera, gerilim ve daha pek çok fazlası… Ekranlarınız karşısında heyecanı doruklarda yaşayacak ve akşamını daha dinamik hale getirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Kasım Pazartesi

Sabahın ilk saatlerinde “Çocuktan Al haberi” adlı eğlence dolu renkli program sizlerle olacak. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı yayın programı ile yayın devam edecek. Beslenme, sağlıklı yaşam, diyet ve daha fazlası… Zengin konu başlıkları ve değerli uzman doktorların katılımı ile dolu dolu anlar yaşatan sabah programını sakın kaçırmayın.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlarınıza yansıyor. Birbirinden enfes lezzetlerin ve yöresel mutfak kültürlerinin ele alındığı programda yine mükemmel bir menü karşınızda. Hem lezzeti hem de sunumu ile büyüleneceğiniz tarifleri seyrederken not alabilir ve hemen mutfaklarınızda deneyimleyebilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı eğlenceli bir yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Anadolu’nun farklı kesimlerinden katılmış 5 ayrı gelinin evinde düzenlenen programla yine yeni bir haftaya başlangıç yapılıyor. Gün ortanıza renk katacak olan eğlence dolu programı kahve molanızda seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza gelecek. Güçlü muhabir kadrosu ile yayına devam eden programda yine birbirinden farklı yaşam öykülerine tanıklık edebileceksiniz. Cinayet ve kayıp dosyalarının en detayına inilecek ve olaylar gerçeklerle yüzleştirilecek. 18:45’de “Show Haber” canlı yayına geçiyor. Haberin nabzını tutan sıcak ve son dakika gelişmeleri ile gündem hakkında merak ettiklerinizi öğrenebileceksiniz.

20:00’da aksiyon ve macera izinde devam eden “Çukur” adlı yerli dizi yepyeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Her kesiti nefes kesen diziyi izleyerek akşamınızı olduğundan daha fazla hareketli ve sürükleyici hale getirebilirsiniz. 00:15’de “Gece Hattı” adlı gündem ötesi gelişmeleri de ekranlara getiren güncel yaşam programını canlı canlı ekranlarınızda seyredebileceksiniz. 01:15’de “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara aktarılıyor. Hemen ardından 03:30’da “Seda ve Uğur’la” adlı dizinin, 05:30’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı