Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

27 Aralık Çarşamba günü Show TV, sabah 07:20’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu renkli programın tekrar bölümü ile yayın akışına dahil olacak. Evrim Akın’ın renkli sunumu ile herkesi ekranları başına toplayan programda bir yanda yarışma heyecanı yaşanıyor diğer yandan da çocukların sevimli konuşmaları güldürüyor. Eğlenceli bir sabaha başlangıç yapmak isterseniz sakın seyretmeyi unutmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu eğlence program ekranlarınızı dolduruyor. Zengin hayran kitlesini güldürmeyi başaran program bu haftaki yeni bölümünde yine birbirinden eğlenceli skeçlerle yayın akışına gelecek. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

Sabah ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu programı seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Sevimli kesitleriyle hem çocukları hem de ebeveynleri güldürmeyi başaran programı seyrederken bir yandan sabah çayınızı yudumlayabilirsiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza gelen programda yine diyet, sağlık, beslenme ve spor gibi konularda ince tüyolar sunulacak. Değerli uzman doktorların katılımıyla daha dolu dolu geçen programı hafta içi her sabah izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Enfes lezzetlerin yapıldığı renkli programda, üstelik tüm tariflerin pişirme ve servis önerilerini de takip edebilirsiniz. Daha sonra saat 13:00’da “Gelin Evi” adlı gün ortasına denk gelen eğlenceli program sevenleriyle buluşuyor. Her hafta 5 ayrı gelinin yarıştığı programda; tüm gelinler çeyiz, nişan, kına gecesi, düğün ve ev dekorasyonu gibi farklı alanlarda değerlendiriliyor. Hafta içi son gün haftanın kazanan şanslı yarışması belirleniyor ve büyük ödül kendisine veriliyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlara giriş yapacak. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmış acıklı hikayeler yine güçlü muhabir ekibiyle tek tek araştırılıyor ve çözüm yolları aranıyor. Canlı yayın programının ardından 18:45’de “Show Haber” bülteni ile akşam haberleri karşınıza çıkıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, trafik ve spor gibi daha pek çok kulvardaki konu başlıkları haberin gündeminde olacak. Tarafsız ve güncel şekilde ele alınan haberler sayesinde gündeme dair merak ettiğiniz detaylı öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence programı ekranlardaki dikkati çekiyor. Sevilen programın ardından saat 00:15’de “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı başlayacak. Yaşanmış öyküleri ele alan programı seyrederek heyecanlı dakikalara tanıklık edebilirsiniz. 01:15’de “Susturucu” adlı film ile yayın akışı devam edecek. Daha sonra 03:15’de yabancı bir sinema filmi daha ekranlarda bulunuyor. 05:15’de ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümü hayranlarının karşısına geçiyor.

Haberin Devamı