Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

Show TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağında ise Dünya Güzellerim programı yer alıyor. Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman Burcu Esmersoy’un sunumuyla bambaşka ülkelerin kültürlerini yaşıyorlar. Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde izleyicileri eğlenceli dakikalar bekliyor. Dünya Güzelleri’nin ardından Gece Hattı programı Show TV ekranlarında olacak. Show TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

07.00’da Gelin Evi programı tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Yarışmacıların nişan, kız isteme ve evlilikten tutun da çeyizlere ev dekoruna kadar tüm ayrıntıları değerlendirdiği program Show TV ekranlarında yayında olacak. Bakalım bu haftanın kazananı hangi yarışmacı seçilecek? Gelin Evi’nin hemen ardından Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle Show TV ekranlarına geliyor. Hayat Güzeldir programında her konu konuşuluyor. Modadan seyahate, yemek tariflerine, sağlık konularına kadar tüm konulara Hayat Güzeldir programıyla ulaşmak mümkün. Hayata dair her şey için Hayat Güzeldir programını kaçırmayın.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Show TV’nin sevilen dizilerinden Yeni Gelin tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde Jessica May ve Tolga Mendi’nin yer aldığı dizide şehirli bir genç kızın gelinlik halleri konu alınıyor. Yeni Gelin dizisinden sonra Güldüy Güldüy Show Çocuk programı Show TV’de yayınlanıyor. Çocukların muhteşem enerjisiyle beraber oluşturulan skeçlerden yeni yetenekler de keşfediliyor. Programın sunuculuğunu ise Ezo Sunal yapmaktadır. Güldüy Güldüy Show Çocuk programının ardından Show Haber, güncel haber bülteni ile karşınıza geliyor. Gündeme dair yurt içi veya yurt dışı tüm haberler Show Haber’de!

Haberin Devamı

20.00’da Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman’ın bambaşka ülkeleri gezerek, o kültürler içerisinde yaşaması ve bu süreçte alışverişten yemeğe yemekten gezmeye kadar yaşadıkları her şeyin konu alındığı Dünya Güzellerim programı yayınlanıyor. Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yaptığı Dünya Güzellerim programında eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Dünya Güzellerim programından hemen sonra Gece Hattı canlı yayınıyla Show TV ekranlarında yerini alıyor. Zeliha Saraç ile gözden kaçırılan, bilinmeyen fakat bir o kadar önemli konular Gece Hattı programında konu alınıyor.

00.45’te Rüya dizisi tekrar bölümüyle Show TV ekranlarına geliyor. Rüya dizisinin ardından Gülümse Yeter ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerinin tekrar bölümlerini sırasıyla seyredebilirsiniz.