Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli programın eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Bizans Oyunları: Geym of Bizans isimli yerli sinema filmi ekranlarda olacak. SHOW TV’nin 26 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Yeni gelinlerin çeyizlerini ve hünerlerini paylaştığı bu programda renkli sahneler yer alıyor. Ardından ise saat 09.30’da Zahide Yetiş’le isimli program ekranlarda olacak. Bu programda birbirinden yetenekli konuklarla birlikte bayramda yapılması gerekenler konu alınacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da Nursel’in Evinde Ramazan programının yeni bölümü yayınlanacak. Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte misafirleriniz için birbirinden lezzetli ve kolay yapılan tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz. 13.00’da Gelin Evi isimli programın yeni bölümü ekranlarda olacak. Yeni gelinler çeyizlerini ve mutfaktaki yeteneklerini yarıştıracak ve hafta sonunda birisi altınların sahibi olacak.

15.00’da Evleneceksen Gel isimli evlendirme programı başlayacak. Bekarlar ve yeniden aile kurmak isteyenler bu programda taliplerini bekleyecek. Ardından ise Çocuktan Al Haberi’nin yeni bölümü yayınlanacak.

Haberin Devamı

18.45’te Show TV Ana Haber ile birlikte haber bülteni ekranlara gelecek. Gün boyunca ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ve yurdun dört bir tarafından bayram manzaraları yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Bizans Oyunları: Geym of Bizans isimli yerli film ekranlarda olacak. Mayalar, Güney Amerika’dan sıkılınca taşı toprağı altın olarak değerlendirilen Anadolu’ya göç etmeye karar verirler ve Bağcılar civarına hep birlikte yerleşirler. Bir süre sonra Türklerle kaynaşarak yerleşik bir hayata geçerler. Fakat bir süre sonra bunların yükselişleri Bizans’ın dikkatini çeker ve olaylar bundan sonra başlar.

Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminden sonra ise Her Şey Aşktan isimli yerli film ekranlarda olacak. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı filmde birbirinden güzel sahneler yer alıyor. Ardından ise Gece Hattı isimli program başlayacak.