Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi

25 Kasım Cumartesi günü Show TV, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı renkli çocuk programının tekrar bölümü ile güzel bir yayın başlangıcı yapıyor. Hem çocukların hem de ebeveynlerin eğlenmesine yardımcı olan programı seyretmeyi sakın unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile olacak. Konakta yaşanan renkli ve komik anlar eşliğinde eğlence dolu bir hafta sonu akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye erişmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi

Sabahın ilk ışıkları ile ekranlara dahil olan “Güldüy Güldüy Show” adlı programın tekrarı ile renkli bir güne uyanabilirsiniz. Hemen ardından “Kendine İyi Bak” adlı yaşam programının yeni bölümü sizlerle olacak. 08:30’da ekranlarda göze çarpan programda diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok sağlıklı yaşam konuları üzerine farklı tüyolar yakalayabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı ile yayın akışı kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Magazin dünyasına ait tüm gelişmeleri, merak uyandırıcı kareler eşliğinde ekranlarınıza getiren renkli programı seyrederken bazen şaşkınlıklar geçirebilir bazen de kendinizi bol kahkahalı anlara teslim edebilirsiniz.

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geliyor. Renkli sunucunun diyar diyar gezerek birbirinden yöresel lezzetleri ekranlarınızda buluşturduğu anları seyrederken eğlenebilir ve diğer yandan da enfes yemekleri kendi evinizde de yapabilme fırsatı elde edebilirsiniz. 14:00’da “Kalp Atışı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alacak.

Haberin Devamı

Hemen ardından 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının yeni bölümü başlıyor. Çocukların birbirinden komik anları ve kıyasıya mücadele veren yarışmacılar… Her iki karede bol kahkahalı anlar yaşamanıza yardımcı olacak. 18:45’de “Show Haber” yayın akışında yerini alıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, aktüel, spor ve yaşam…. Birbirinden farklı konu başlıkları ile gündemin tüm ince detaylarına kadar inebilecek ve merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebilirsiniz. Bozok Konağı’nda yine farklı bir olaylar silsilesi baş gösteriyor. Seyrederken kah gülecek kah hüzünlü dakikalar yaşayacaksınız. 00:15’de “Sürgün İnek” adlı sinema filmi ile eğlence dolu dakikalar sizleri bekliyor. 02:30’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programının, 04:15’de ise “Gülümse Yeter” adlı yerli dizinin tekrarı yayın akışında göze çarpıyor.

Haberin Devamı