Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

25 Haziran Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı program ile başlayacak. Komedi dolu kesitleri ile ekranları renklendiren program, tüm minikleri ekranları başına çekiyor. Sabah erken uyanıyorsanız çocuklarınızla birlikte bu renkli programı seyretmeyi unutmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İçerde” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. Show TV ekranlarının fenomen dizisi, son tekrarlarından bir tanesi ile yine tüm izleyen hayran kesimini etkilemeyi başaracak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

Saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı program ile keyif dolu bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Komedi dolu sahneleri ile tüm izleyenleri güldüren programı sabah saatlerinde sakın kaçırmayın. Ardından saat 08:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının tekrarı sizlerle olacak. Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayına başlayan renkli yayının tekrarını sabah saatlerinde izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 10:00’da “Deryali Günler” adlı canlı yayın programı ekranlarda olacak. Renkli programda, hem el hünerleri sergileniyor hem sağlık alanında yenilikçi bilgiler sunuluyor hem de lezzet dolu yemek tarifleri hazırlanıyor. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes lezzetlerin hazırlandığı yemek programı karşınıza çıkacak. Gün ortasında yayına geçen program, birbirinden leziz yemek tarifleri ile tüm izleyenlerini eğlendirmeyi başaracak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü yayın akışına dahil oluyor. Birbirinden renkli kesitler sunan yayın ile gün ortanızı daha eğlenceli ve keyif dolu bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Sevilen heyecan dolu dizi ile güzel ve keyif dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, hava durumu ve yaşam gibi her konu başlıklarına ait gelişmeleri inceleyebilirsiniz. 20:00’da “İçerde” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen ardından 23:00’da “Fi” adlı dizi ile yayına devam ediliyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleri ile gecenize heyecan katan bu diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz.

00:30’da “Zor Karar” adlı yabancı sinema filmi yayında göze çarpıyor. Sevilen filmin ardından saatler 02:15’e geldiğinde bir başka sinema filmi daha sizlerle olacak. 04:00’da “Deryalı Günler” adlı programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından 05:45’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrarı karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı