Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ağustos Cuma

Show TV 25 Ağustos Cuma günü yayın akışı Gelin Evi programıyla başlıyor. Gelin Evi programından sonra Hayat Güzeldir programının yeni bölümü ekrana geliyor. Ardından Yeni Gelin ve Kalp Atışı yerli dizilerinin tekrar bölümleri bulunuyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Show Haber yayın akışında yerini alıyor. Show Haber’den sonra yerli dizi Kalp Atışı’nın yeni bölümü yayınlanıyor. Kalp Atışı’nın sonrasında yabancı sinema filmi Ejderin Öpücüğü yayın akışında sizlerle oluyor. Yabancı sinema filminden sonra yayın akışında tekrar yayınları yer alıyor. 25 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ağustos Cuma

07.00’da Show TV yayın akışı Gelin Evi programıyla başlıyor. Yarışmacı olarak yeni evlenmiş gelinler seçiliyor ve aralarında kıyasıya bir mücadele bulunuyor. Sırasıyla birbirlerinin evini gezerek temizlikten, çeyize çeyizden düğün kasetlerine kadar değerlendiriyorlar. Haftanın sonunda ise büyük ödülün sahibi gelin belli oluyor. Ardından Hayat Güzeldir programının yeni bölümü yayın akışına giriyor. Hayat Güzeldir’de yemek tariflerinden, sağlık ve hukuk konularına dek her şey konuşuluyor. Hayat Güzeldir yeni bölümüyle 10.00’da Show TV’de!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da yeni bir gelinin evlilik hallerini konu alan dizi Yeni Gelin tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Ardından bir başka yerli dizi Kalp Atışı yayınlanıyor. Bu aşk hikayesinin tekrar bölümünü kaçırdıysanız mutlaka izlemelisiniz. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde akşam kuşağıyla beraber Show Haber yayınlanıyor. Show Haber’den güncel tüm haberleri anında öğrenebilirsiniz. Show Haber 18.45’te yayınlanacak.

20.00’da sevilen yerli dizi Kalp Atışı yeni bölümüyle yayında olacak. Bu bölümde Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz Eylül’ü çok heyecanlandırıyor. Kalp atışının merakla beklenen yeni bölümünü Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Kalp Atışı yerli dizisinden sonra yabancı sinema filmi Ejderin Öpücüğü yayınlanıyor. Filmde Çin gizli servis ajanı Liu, özel bir görev için Paris’e gönderilmiştir. Liu, görev esnasında tuzağa düşer ve bir suçlu konumunda görülür. Aksiyonun nefes kestiği Ejderin Öpücüğü filmi 23.30’da Show TV ekranlarında sizlerle olacak.

Haberin Devamı

01.30’da Show TV’de bir başka yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Yayın saatinde belli olan filmi televizyondan takip edebilirsiniz. Yayın akışının ilerleyen gece saatlerinde yerli dizi Gülümse Yeter’in tekrar bölümü yer alıyor. Dizinin bu bölümünde Yasemin ile Sarp arasında olanlar herkesi çok şaşırtıyor. Gülümse Yeter’den sonra da Aşk Laftan Anlamaz yerli dizisinin tekrar bölümü 05.30’da yayın akışında yerini alıyor.