Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

24 Ocak Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve neşe dolu çocuk programının tekrarı ile güne başlangıç yapıyor. Hem çocukların hem de ebeveynlerin eğlencesi olan programı sabahın erken saatlerinde ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen eğlenceli programın yeni bölümü sizlerle olacak. Neşe dolu bir akşam geçirmek istiyorsanız, çarşamba akşamı Show TV ekranlarınız karşısındaki yerinizi ayırın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

Sabah ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programını seyredere gün başlangıç yapabileceksiniz. Bir yanda çocukların komedi dolu konuşmaları, diğer yanda ise yarışmayı kazanma uğruna mücadele veren heyecanlı yarışmacılar… Sabah eğlence dolu saatler geçirmek istiyorsanız, sakın bu yayını kaçırmayın! Saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ekranlardaki yerini alıyor. Geniş içeriği ile ekranları dolduran programda, yine sağlıktan beslenmeye, spordan diyete kadar daha akla gelebilecek pek çok konu gamı işlenecek. 7’den 70’e herkese hitap eden yayını, sabah çayınızı yudumlarken izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes lezzetleri pişirildiği program sizlerle. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara dahil olan yayında, hem birbirinden sağlıklı ve doyurucu tarifler hazırlanıyor hem de tariflere dair ayrıntılı tüyolar veriliyor.

Saat 13:00’da ise “Gelin Evi” adlı renkli yayın ekranlara geliyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen programda, her hafta 5 farklı yeni gelin yarışıyor ve gelinler dekorasyon, ikram, giyim ve düğün adeti gibi farklı alanlarda puanlanıyor. Böylelikle haftanın son günü için kazanan yarışmacılar belirlenmiş oluyor. 15:30’da da “Gönül Sultanları” adlı belgesel programını seyredebileceksiniz. Ardından saatler 18:45’e geldiğinde de “Show Ana Haber” adlı haber bülteni ekranlara yansıyor. Gündeme dair tüm merak edilenler ele alınıyor ve böylelikle haber dünyasının tüm sıcak gelişmeleri ve ayrıntıları seyircilere aktarılıyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence ve keyif dolu bir program sizlerle olacak. Eğlenceli skeçler karşısında gülmelere doyamayacak ve saatlerin nasıl geçtiğini dahi anlamayacaksınız. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programını seyredebileceksiniz. 00:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrarı yayın akışına başlıyor. Ardından 03:00’da “Çukur”, 05:30’da ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı iki dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı