Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Nisan Pazartesi

Yayınlandığı günden beri en çok izlenen dizilerden birisi olan İçerde dizisi Show TV yayın akışında Pazartesi akşamları yer buluyor. Son bölümünde Melek’in Sarp ve Mert hakkındaki gerçekleri öğrenmesiyle heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizide bu hafta da aksiyon dolu sahneler olacağı görülüyor. Dizinin 31. Bölümüne ait fragman yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İçerde dizisi 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. Yeni bölüm detayları ise bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Nisan Pazartesi

İçerde dizisinin 31. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Fragmanların yayınlanması ile birlikte yeni bölümde nelerin olacağı daha çok belli olmaya başladı. Melek ile ilgili kötü gelişmelerin yayınlandığı yeni bölüm de heyecanı olacağa benziyor. Melek’in ölüm haberini alan Celal yıkılmanın eşiğindedir ve tek istediği ise Kudret’i kendi elleri ile öldürebilmektir.

Show TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Melek’in ölüm haberi ile birlikte Sarp Melek ile birlikte Umut’u da kaybetmiştir. Füsun ise hem Melek’in ölmesine üzülürken diğer yandan da Umut’a bu kadar yaklaşmışken bir kere daha öğrenemediği için acı içerisindedir.

Mert’inse mafyanın adamı olduğu ortaya çıkmaktadır. Yusuf Müdür, Mert’i organizede herkesin önünde rezil eder. Sarp ve Mert’se Celal’in yanında birlikte çalışmaya başlarlar. Fakat bu durumu Sarp hazmedememektedir. Celal ise Melek’in ölüm haberinden sonra yıkılır. Tek istediği Kudret’i kendi elleri ile öldürebilmektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, Sarp ve Mert hakkındaki gerçeği Coşkun’dan öğrenmiştir. Gerçeği öğrendikten sonra da yapacağı ilk iş Celal’in yanına gidip bunların gerçek olup olmadığını sorgulamaktır. Celal ise bu gerçeğin ortaya çıkmamasını istediği için elinden geleni yapacaktır.

Celal kurtulur fakat Celal’in kurtulması Kudret’i çok sinirlendirmiştir. Kudret, en yakın adamı olan Serkan’ı, Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirmiştir. Sarp ve Mert ise hayatlarının tehlikede olduğunu fark edemeden hareket etmektedirler.

Yeni bölüm ve daha fazlası 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında!