Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi

24 Mart Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, ilk olarak 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı renkli ve neşe dolu çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısına yansıyor. Sevilen eğlenceli yayını kahvaltı saatlerinizde çocuklarınızla birlikte izleyerek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin keyif dolu yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen programı çocuklarınızla birlikte seyrederek hafta sonu akşamınızı daha renkli ve hareketli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi

Sabahın ilk saatlerinde 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı neşeli program ile yayın akışı başlıyor. Sevilen renkli programı keyif içinde seyrederek güzel bir güne merhaba diyebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Kendine İyi Bak” adlı sabah programının yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sabah programına yine birbirinden farklı konuklar katılıyor ve birbirinden renkli anlar yaşanıyor. Spor, diyet, beslenme ve tedavi yöntemleri gibi daha akla gelebilecek pek çok konuda merak ettiğiniz gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı eğlence dolu magazin programı ile karşılaşacaksınız. Magazin gündemine özgü tüm merak edilen gelişmeleri detaylı şekilde bu programdan analiz edebilirsiniz. Ünlülerin yaşamından klip çekimlerine kadar akla gelebilecek pek çok konu magazin severlerle buluşturuluyor.

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” yemek programı yayın akışındaki yerini alıyor. Diyar diyar gezen ünlü sunucu, gittiği yörelerin sadece lezzetlerini değil aynı zamanda folklorünü ve kültürel değerlerini de seyirciyle buluşturuyor. 14:00’da “Fi” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın yepyeni bölümü sizlerle olacak. Evrim Akın’ın sunduğu programı çocuklarınızla birlikte seyrederek hafta sonunuzu daha keyifli ve eğlenceli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam haberleri sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri ve olayları ayrıntılı şekilde akşam bülteninden analiz edebileceksiniz. 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Sevilen diziyi izlerken kah gülebilecek kah kendinizi hüzün dolu anlara teslim edeceksiniz. 00:15’de “Fi” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Ardından 02:30’da “Çukur” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:15’de “Akma Tuna” adlı Türk sinema filminin, 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü hayranları ile buluşuyor.