Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

24 Haziran Pazar gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı program ile başlayacak. Miniklerin ve ebeveynlerin severek seyrettiği eğlenceli yayın, tüm hayranlarını ekranları başına toplayacak. Sabaha eğlenceli bir giriş yapmak isterseniz bu programı seyretmeyi sakın unutmayın. Akşam kuşağında ise 17:00’da “Seçim Özel” adlı canlı yayın programı sizlerle buluşacak. Hangi partinin ne kadar oy aldığını gecenin ilerleyen saatlerine kadar ekranlarınızdan anlık olarak takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını izleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Miniklerin masum ve komik konuşmaları ile geçen yayını izlerken sabahın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Ebru Akel’in sunduğu program, güzel ve keyifli bir sabaha başlangıç yapabilmenizi sağlayacak. Sağlıklı yaşamdan yemek tariflerine, egzersizden tedavi yöntemlerine kadar pek çok alanda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 10:00’da “Pazar Sürprizi” adlı magazin programı sizlerle buluşacak. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini ve en bomba haberlerini ayrıntıları ile birlikte bu sabah programından seyredebilme şansı elde edeceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Demet AKbağ ile Çok Aramızda” adlı program ile yayın devam edecek. Programın son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izleyerek gün ortanıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. 15:45’de “Çocuktan Al Haberi” adlı programın yepyeni bölümü hayranları ile buluşacak. Evrim Akın’ın sunduğu yayın, miniklerin masum ve komik konuşmaları eşliğinde güzel bir program keyfi yapabilmenizi mümkün kılıyor. Hem birbirinden renkli ünlüler ve ebeveynler yarışıyor hem de çocuklar keyif dolu bir yarışma keyfi yapıyor. Ekranları karşısında izleyen seyircilere ise sadece mükemmel bir program keyfi yapmak kalıyor.

Haberin Devamı

17:00’da Seçim Özel” adlı yayın ekranlara geliyor ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Hangi partinin ne kadar oy aldığını değişen sayılar karşısından öğrenebileceksiniz. 02:00’da “Yamakasi” adlı film yayında yerini alıyor. 03:45’de ise bir başka yabancı sinema filmini izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Saatler 05:30’a geldiğinde ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız bu tekrar bölümlerini izleyerek merak ettiklerinizi ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz.