Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

SHOW TV’nin 24 Haziran Cumartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Ateş Parçası isimli sinema filmi ile başlıyor ve bayram günü birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen oyuncu Jackie Chen’in bir sinema filmi Show TV ekranlarında olacak. SHOW TV’nin 24 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

Show TV’nin 24 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Ateş Parçası filmi ile başlıyor. Sosyetede gözde delikanlılardan olan Tarık, çapkınlığıyla da ünlü olan birisidir. Diğer taraftan esas kız olan Azize ise tiyatroda dans edip, şarkı söyleyen birisidir. Kader bu ikisini aynı potada buluşturur. Ateş Parçası isimli filmden sonra ise Kendine İyi Bak programının yeni bölümü ekranlara gelecek.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da ise Cumartesi Sürprizi isimli magazin programı ekranlara gelecek. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen son olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden yayınlanacak. 13.00’da Turgay Başyayla ile İftar Yolculuğu programı başlayacak. Bayramın başlaması ile birlikte bir anda vücuda yüklenilmemesi gerektiği için hafif tariflerle sofralar hazırlanacak ve sunumlar yapılacak.

14.00’da Show TV’nin en sevilen dizilerinden olan Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise çocuklarla yapılan bir program olan ve Evrim Akın’ın sunduğu Çocuktan Al Haberi programı Show TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

18.45’te ise Show Haber ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen önemli gelişmeler, ayrıntıları ile birlikte bu bültende ekranlara aktarılacak.

Akşam kuşağında ise Şaşkın Hırsızlar isimli sinema filmi var. Başrollerinde Jackie Chen’in yer aldığı sinema filminde Ren, kungfu yeteneğine sahiptir. Bu yeteneğini de hırsızlık için kullanır. Bir gün başkaları tarafından yeni bir iş alır ve ondan sonra başına gelmedik olay kalmaz.

Şaşkın Hırsızlar sinema filminden hemen sonra da yeni başlayan programlardan olan Dünya Güzelleri’nin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Ardından da Toygar Işıklı İçerde Mini Konser yayınlanacak.