Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

24 Eylül Pazar gününe ait Show TV yayın akışı saat 06.15’te sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’un tekrar bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra Kendine İyi Bak adlı program yeni bölümü ile, Pazar Sürprizi adlı magazin programı da canlı olarak yayınlanacak. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu adlı yemek programı ve Yeni Gelin isimli dizi sonrasında Çocuktan Al Haberi yayınlanacak. Show Haber sonrası Rüya adlı dizi ve Meteor Kıyameti adlı film yayınlanacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

Show TV’de 24 Eylül Pazar günü yayın akışında ilk olarak yayınlanan program güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk. 06.15’te yayınlanacak olan programın sunucusu ise Ezo Sunal. Birçok yetenekli ve birbirinden sevimli çocuk oyuncunun, Güldür Güldür Show’da fenomenleşmiş karakter ve skeçleri canlandırdığı programı keyifli bir hafta sonu başlangıcı için izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Show TV sabah kuşağında bir sonraki program ise Kendine İyi Bak olacak. Yeni bölümüyle yayınlanacak olan programın sunucusu yılların sevilen ve deneyimli sunucusu Ebru Akel Sancak. Programda estetik, sağlık sorunları ile ilgili uzmanlarından öneriler, diyetisyen ve şef konuklar gibi yaşama dair bir çok konuda içerikler seyircilerle paylaşılıyor.

10.00’da, renkli ve eğlenceli içeriğe sahip magazin programı Pazar sürprizi, canlı olarak Elif Özkul’un sunumuyla ekranlara geliyor.

13.00’da, Turgay Başyayla’nın başarılı sunumuyla ekrana Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yeni bölümü ile ekrana gelecek. Programda yurdumuzdaki geleneksel bütün tatlar tanıtılıyor. Programı izlerken Turgay Başyayla’nın türküleri eşliğinde il il ilçe ilçe ülkemizdeki tatları tanıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

14.00’da, Show TV’nin sevilen dizilerinden Yeni Gelin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Jessica May ve Tolga Mendi’nin başrolleri oynadığı dizide, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Yonca Şahinbaş gibi oyuncular da rol alıyor. Dizide anadoluda bir aşiretin oğluna aşık olup gelin giden şehirli bir genç kızın hikayesi anlatılıyor.

17.00’da, Show TV’nin en çok izlenen programlarından olan Çocuktan Al Haberi Evrim Akın’ın sunumuyla Show TV ekranlarında olacak. Programda her bölümde 9 çocuk ve 3 yarışmacı yer alacak, çocuklara her bölüm çeşitli sorular sorulacak.

18.45’te Jülide Ateş ve Pınar Erbaş’ın başarılı sunumuyla ekrana gelen haber programı Show Haber ekranlarda olacak. Tarafsız gündemi bu haber programıyla takip edebilirsiniz.

20.00’de Rüya dizisi finalini ve sonrasında Meteor Kıyameti adlı yabancı filmi Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı