Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar

Show TV yayın akışı 23 Temmuz Pazar gününde sabahın erken saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk ile güne merhaba diyor. Ardından ekrana gelen Pazar Sürprizin’de canlı yayında magazin dünyasına dair her şey konuşuluyor. Akşam kuşağına gelindiğinde son zamanların en çok izlenen programlarından Çocuktan Al Haberi Ünlüler ekrana geliyor. Akşam kuşağı muhteşem bir yabancı sinema ile devam ediyor; Hız Tutkusu. Show TV 23 Temmuz Pazar yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 23 Temmuz Pazar

07:00’da Güldüy Güldüy Show Çocuk ekranlara geliyor. Yetenekli minikler birbirinden farklı skeçleri eğlenceli bir şekilde canlandırırken sizler de ekran başında eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Güldüy Güldüy Show Çocuk programının ardından Kendine İyi Bak yeni bölümüyle Show TV ekranlarında! Kendine İyi Bak programında sağlığa dair her şey yer alıyor. Sağlıklı ve birbirinden lezzetli yemekler, sağlıklı zayıflama Ebru Akel’in sunumuyla ve uzman konuklarla Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Pazar Sürprizi canlı yayınıyla Show Tv’de! Tüm ünlülerin yaz kaçamakları, yazı hangi sahilde geçirdikleri ve magazine dair her şey Pazar Sürprizinde. Pazar Sürprizi’nin ardından Çocuktan Al Haberi Ünlüler programının geçmiş bölümünün tekrarı yayınlanıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler programından sonra izleyiciler tarafından oldukça sevilen dizi Rüya’nın tekrar bölümü yer alıyor. Rüya’nın geçmiş bölümünü kaçıranlar için yayınlanacak olan bu bölüm 15.00’da Show TV’de! Rüya’nın bitimiyle Show Haber Pınar Erbaş ile dünya ve Türkiye’nin nabzını tutuyor. Doğru ve tarafsız bir şekilde gündemi takip etmek istiyorsanız sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

20.00’da İzleyicileri ekrana kilitleyen program Çocuktan Al Haberi Ünlüler ekranda! Evrim Akın’ın sunumuyla hem ünlüler hem de yarışmalar ile dolu dolu bir program. Miniklerin verdiği büyük cevaplar sizler hayrete düşürecek. Çocuktan Al Haberi Ünlüler bittikten hemen sonra aksiyon dolu sahneleriyle Hız Tutkusu ekranlarda yerini alıyor. Aaron Paul ve Dominic Cooper’ın muhteşem oyunculuğuyla gözlerinizi kırpmadan izleyeceksiniz.

00.30’da başrollerini Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş ve Cem Kılıç’ın paylaştığı Figüran komedi filmi sizleri bekliyor. Figüran’ın ardından akşam kuşağında gösterimi olan Hız Tutkusu yabancı sinema filminin tekrarını seyredebilirsiniz. Hız Tutkusu’ da son bulduktan sonra sabah kuşağında yer alan programlardan Pazar Sürprizi programının tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Son olarak yayınlanacak olan program ise Gelin Evi programının tekrar bölümü olacaktır. Birbirlerinin evine misafir olarak değerlendirmeler yapan gelinlerin kıyasıya yarışı Gelin Evi programında!

Haberin Devamı