Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

23 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Ayas” adlı renkli ve keyif dolu çizgi film ile başlayacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Günü’ne özel olarak yayına alınan çizgi filmi çocuklarınızla birlikte sabahın ilk saatlerinde seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

Sabah ilk olarak “Ayas” adlı çizgi film ile yayın akışı başlıyor. Renkli kareler sunan çizgi film ile sabahınıza renklilik katabilirsiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Güncel yaşam programını seyrederken diyetten beslenmeye, yemek tariflerinden farklı tedavi yöntemlerine kadar pek çok alanda yeni bilgiler edinebileceksiniz. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program ile sabahınızı daha heyecanlı ve hareketli geçirebilirsiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı sizlerle olacak. Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile tanışmanızı mümkün kılan yayını hafta içi her gün Show TV ekranlarınızdan takip edebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Anadolu’nun farklı kesimlerin katılan gelinlerle dopdolu bir hafta sizleri bekliyor. Heyecan dolu kesitler sunan yayında, yeni gelinler farklı alanlarda yarışıyor ve en yüksek puanı alan yarışmacı gelin büyük ödülün sahibi oluyor. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı yayın akışına başlıyor. Ünlü dünyasından farklı simaların katıldığı yayında kesintisiz eğlence dikkati çekiyor. Gündüz kuşağında heyecan dolu anlar yaşamak isterseniz bu programı sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini tek tek bu akşam bülteninden takip edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa emlaktan piyasaya, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümü ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. 00:15’de “Gece Hattı” adlı program yayına geçecek. Ardından 01:15’de “Servet” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 03:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.