Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ile başlayacak. Programı izlerken hem miniklerin eğlence dolu kesitlerine hem de yarışmacıların heyecanlı anlarına tanıklık edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:30’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu yayın sizlerle oluyor. Küçükten büyüğe herkesin severek seyrettiği programdan eğlenceli ve keyifli skeçlerle karşılaşabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı komedi dolu program sizlerle oluyor. Evrim Akın’ın sunduğu programdan eğlenceli ve renkli anlarla karşı karşıya kalacaksınız. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına başlıyor. Sabah programından sağlıklı yaşama dair pek çok aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile renklenen programdan spor, diyet, beslenme ve yemek tarifi gibi daha pek çok konudaki bilgileri öğrenebileceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı sizlerle oluyor. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı program ile güzel bir öğle vakti geçirebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ile yayın akışı devam edecek. Yeni gelinlerin yarıştığı programda yine heyecanlı ve renkli pek çok kesit ile karşılaşacaksınız. Hemen ardından 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı show programı ekranlar karşısına geçiyor. Eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettiği bu renkli yayını izlerken müzik eşliğinde güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı canlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Bülteni seyrederken sağlık, siyaset, politika, hava durumu, trafik ve yaşam gibi tüm konu alanları hakkındaki sıcak gelişmeleri takip edebileceksiniz. 20:00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı dini program başlıyor. İftar saatlerinizde dini anlamdaki pek çok konuda bilgi sahibi olmak için bu canlı yayını takip edebilirsiniz.

20:30’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı yayına geçecek. Komedi dolu skeçlerle renklenen program güzel bir akşam geçirmenizi mümkün kılıyor. 23:15’de “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı programın tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Ünlü camiasındaki hoş sohbetlerle gelişen program güzel bir gece geçirmenize yardım ediyor. 01:30’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı dini program yayında olacak. Sahur vaktinde ekranlara gelen programdan dini anlamda pek çok bilgiler edinebilirsiniz. 04:00’da “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı programın tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı