Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

23 Aralık Cumartesi günü Show TV, 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı sevimli ve keyifli bir eğlence programıyla yayına başlıyor. Çocukların eğlence dolu skeçleri karşısında hem ebeveynler hem de çocuklar keyifli dakikalar yaşayabilecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Konakta gelişen olaylar karşısında yine bazen gülecek bazen hüzünlenecek bazen de hayret edici anlar yaşayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

Sabah ilk olarak “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı program ile güne eğlence dolu bir başlangıç yapabileceksiniz. Keyif dolu programı seyrettikten sonra 08:30’da “Kendine İyi Bak” adlı yaşam programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Diyet, sağlık, beslenme ve spor gibi farklı kulvarlardaki konuları ele alan sabah programı ile güzel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’ı gösterdiğinde “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı ekranlarınıza girecek. Magazin dünyasının en sıcak ve en güncel gelişmeleri sizlerle olacak. Ünlülerden sanatçılara kadar uzanan pek çok kesim hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programı başlıyor. Farklı yöreleri gezen ünlü sunucu, gittiği yörelere özgü lezzetlerin tanıtımını gerçekleştiriyor. Seyrederken hem keyifli anlar yaşayabilir hem de birbirinden enfes yemek tarifleri öğrenebilme şansı elde edebilirsiniz.

Öğleden sonra yerli dizilerin tekrar bölümleri ekranlara dahil olacak. 14:00’da “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrarı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Aşkın en saf ve en masum halini yansıtan, eğlenceli, romantik kesitleriyle öne çıkan dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir TV saati geçirebilirsiniz. 17:00’da “Çocuktan Al haberi” adlı eğlenceli kesitleriyle güldürmeyi başaran program yayına girecek. Evrim Akın’ın sunduğu çocuk programı ile cumartesi gününüze renk kazandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Haber” ile akşam haberleri yayın akışına geçiyor. Bülten; siyaset, sağlık, ekonomi, spor, hava durumu ve yaşam gibi alanlardaki geniş konu içeriği ile haber saatinizi dolu dolu geçirmenizi mümkün kılıyor. 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü yayında göze çarpıyor. Sürükleyici yeni bölümde yine birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. 00:15’de “Kutsal Damacana Dracoola” adlı sinema film başlayacak. 02:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programının, 04:00’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrarı ekranlara yansıyor.

Haberin Devamı