Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba

22 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının tekrar bölümü ile yayın akışına geçiyor. Minik afacanların bilmiş soruları karşısında şaşkınlık geçen yarışmacılar hem komik dakikalar geçiriyor hem de kıyasıya mücadele veriyor. Ekranları karşısında seyreden seyirciler ise eğlence dolu vakit geçirmenin keyfini sürdürüyor. Sabaha erken uyanıyorsanız ve yeni bölümünü seyretmediyseniz mutlaka izleyin. Akşam kuşağında ise “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli programın yeni bölümü ekranlara yansıyor. Eğlencenin kıran kırana devam ettiği programı izlerken kahkahalı saatler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba

Sabah saat 06:45’de “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrarını seyredebileceksiniz. Hemen ardından saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı ekranlara geliyor. Diyet, sağlık, beslenme, yemek tarifi gibi daha akla gelebilecek pek çok konuda bilgi sunan program ile dolu dolu güzel bir sabaha hazır olun.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Program bittikten hemen sonra saat 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü sizlerle…Birbirinden enfes tariflerin sunulduğu programı seyrederken hem keyifli saatlere tanıklık edebilir hem de tarif defterinize yepyeni tatlar ekleyebilirsiniz.

Saat 13:00’ı gösterdiğinde “Gelin Evi” adlı yarışma programı başlıyor. Kıyasıya devam eden yarışmada hafta içi her gün farklı gelinin evine ziyaret gerçekleştiriliyor. Gelinlerin nişan, düğün, çeyiz ve ev dekorasyonu gibi farklı konularına yorumlar getiriliyor ve haftanın son günü kazanan yarışmacı belirleniyor. Bakalım haftanın kazananı kim olacak? Merak ettiklerinizi öğrenmek için programı takipte kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 15:15’i gösterdiğinde “Seda ve Uğur’la” adlı yaşam programı ekranlarınıza dahi oluyor. Cinayetten kayıp dosyalarına kadar uzanan tüm acıklı yaşam kesitleri detaylı şekilde masaya yatırılarak çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Canlı yayın programını seyrederken yürek burkan pek şok sahneye tanıklık edebilirsiniz.

Saat 18:45’de “Show Haber” bülteni canlı yayına başlıyor. Gündemin en çok konuşulan konuları ve sıcak gelişmeleri en ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınızda olacak. 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence programının yeni bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Programın hemen ardından 23:45’de “Gece Hattı” sizlerle olacak. Şaşırtan gündem ötesi gelişmeleri programdan öğrenebilirsiniz. 00:30’da “Klavye Delikanlıları” adlı yerli dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 03:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı yaşam programının, 05:00’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.