Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ağustos Salı

Show TV 22 Ağustos Salı günü yayın akışı Gelin Evi programının tekrarıyla başlıyor. Ardından Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Yeni Gelin ve Kalp Atışı dizileri tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Akşam kuşağında ilk olarak yerli dizi Rüya’nın yeni bölümü ardından yabacı sinema filmi Yaşamak İçin öldür yayınlanıyor. Devamında bir yabancı sinema filmi daha sizleri bekliyor. Gece kuşağında ise Gülümse Yeter ve Aşk Laftan anlamaz dizileri yer alıyor. 22 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ağustos Salı

07.00’da Show TV yayın akışı Gelin evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Gelin Evi programında, gelinler haftanın galibi olabilmek için birbirleriyle yarışırken aynı zamanda birbirlerini puanlıyorlar. Merakla bir diğer gelinin evine gidip eleştirmek isteyen gelinlerin hallerini mutlaka izlemelisiniz. Gelin Evi programından sonra Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle yayınlanacak. Esra Harmanda’nın sunumuyla ekrana gelen programda hayata dair her şey konuşuluyor. Hayat Güzeldir 10.00’da Show TV ekranlarında!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Yeni Gelin yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Şehirli bir kızın yeni gelinlik hallerini yansıtan diziyi sizler de Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Yeni Gelin’den hemen sonra bir başka yerli dizi Kalp Atışı tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Kalp Atışı’nın bu bölümünde hüzünlü olaylar sizleri bekliyor. Ardından akşam kuşağı Show Haber programıyla başlıyor. Bültende yer alan tüm haberlerin aktarıldığı Show Haber 18.45’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

20.00’da Rüya dizisi yayınlanıyor. Rüya izleyicilerinin merakla beklediği yeni bölümde Elif ile Bulut’un evliliğinde kötü gelişmeler meydana geliyor. Entrika dolu geçen Rüya dizisinin yeni bölümü Show TV’de! Rüya’dan sonra yabancı sinema filmi Yaşamak İçin Öldür yayınlanıyor. Ölüm cezasıyla yargılanan bir suçlu yasa dışı bir şov için satın alınmıştır. Aynı şekilde başka suçluları da satın alan bu şovda kan ve rekabet dolu dakikalar sizleri bekliyor. Özgürlüğe kavuşmak için birbirleriyle ölümüne savaşanların hikayesi Yaşamak İçin Öldür 23.45’te Show TV’de yayınlanacak. Yaşamak İçin Öldür, bittikten sonra ise başka bir yabancı sinema filmi 01.45’te yayınlanıyor.

03.45’te yerli dizi Gülümse Yeter tekrar bölümüyle Show TV ekranlarında yayına giriyor. Gülümse Yeter’in bu bölümünde Sarp artık dayanamayıp ilişkisiyle ilgili gerçekleri söylüyor. Gülümse Yeter’den sonra da Aşk Laftan Anlamaz yerli dizisinin tekrar bölümü 05.30’da yayınlanacaktır.