Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba

21 Mart Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen renkli ve keyifli çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu program yepyeni bölümü ile bol kahkahalı anlar yaşamanıza yardım ediyor. Çarşamba akşamınızın daha renkli ve keyifli geçmesini istiyorsanız bu renkli programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısında yerini alıyor. Evrim Akın’ın sunduğu renkli yayında çocuklar masum konuşmaları ile eğlendirirken yarışmacılar da heyecan dolu anlar yaşamanıza aracılık ediyor. Hafta içi her gün aynı saatte bu neşe dolu programı seyrederek güne başlayabilirsiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı sizlerle olacak. Hafta içi her sabah ekranlar karşısına çıkan programda, diyetten beslenmeye, egzersizden koşu sporuna kadar sağlıklı yaşama dair pek çok püf nokta öğrenebileceksiniz. Uzman heklimlerin katılımı daha hareketli hale gelen programda aynı zamanda çeşitli hastalıkların tedavi yöntemleri de sıklıkla tartışılıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden güzel yemeklerin hazırlandığı renkli program sizlerle olacak. Enfes lezzetlerin hazırlandığı programı izlerken hem gün ortanızı renkli kılabilir hem de mutfaklarınızda yepyeni tatlar hazırlayabilme imkanı elde edebilirsiniz. Farklı konukların katılımı ile hoş sohbet havasında geçen bu eğlenceli yemek programını hafta içi her gün aynı saatte Show ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının yeni bölümü başlıyor. Hafta finaline doğru emin adımlarla ilerleyen yayında yine gelinler arasında farklı anlar yaşanacak.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı ekranlara geçecek. Show programında, eğlenceli ve keyif dolu pek çok ana tanıklık edebileceksiniz. Farklı ünlülerin katılımı ile renklenen programı, öğle kahvenizi yudumlarken keyif içinde seyredebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle. Haberin nabzını tutan tüm güncel gelişmeleri ve olayları bu akşam bülteninden ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence ve keyif dolu show programının yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Renkli ve eğlence dolu kesitlerle zenginleştirilen program sayesinde komedi dolu skeçlerin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Ardından 00:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programının, 05:00’da ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı