Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe

Show Tv’de 21 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlayacak. Daha sonra ise Zahide Yetiş’le, Pelin Karahan’la Nefis Tarifler ve Gelin Evi gibi programlar Show TV ekranlarında olacak. Artık Susma ve Show Haber’in yayınlanmasından sonra, Show TV akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı komedi tiyatro programı tekrar bölümü ile yayında olacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe

Show TV’de 21 Eylül Perşembe gününde, sabah kuşağı yayın akışı saat 07.30’da Güldüy Güldüy Show Çocuk adlı programın tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Başarılı çocuk oyuncular, sevilen tiyatro programı Güldür Güldür Show’daki fenomen karakterleri başarı ile canlandırarak birbirinden eğlenceli skeçler ortaya çıkarıyorlar. Sevilen programın sunucusu ise Ezo Sunal. Program gününüze enerjik başlamanız için bire bir gibi gözüküyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da, Show TV’nin sevilerek izlenen sabah programlarından Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak Show TV ekranlarında olacak. Zahide Yetiş’in başarılı sunumuyla ekrana gelen programda, vatandaşlarımızın yararlanabileceği birçok faydalı bilgi, sağlık sorunları ile ilgili uzmanlarından çeşitli sağlık tavsiyeleri, yaşamın içinden birçok hayat hikayesi ve çeşitli konuklar yer alıyor.

Saatler 12.00’yi gösterdiğinde ise, sempatik ve güler yüzlü tavrı, başarılı oyunculuğu ile Türkiye’nin başarılı oyuncularından Pelin Karahan’ın sunumu ile ekrana gelen Pelin Karahan’la Nefis Tarifler adlı yemek programı ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan programda, her gün Anadolu Mutfağı’nı tanıtacak bir konuk, Pelin Karahan’ın mutfağına misafir oluyor. Programda yöresel lezzetlerimiz ile birlikte yeni tatlar da ortaya çıkarılıyor.

Haberin Devamı

13.00’da ise, yeni bölümü ile Show TV ekranlarında Gelin Evi adlı ses getiren popüler yarışma programı yayınlanacak. Programın yeni sezonu Anadolu’da başlamış durumda. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleriyle ses getiren programda, her bölüm bir gelinin evine konuk olunuyor ve evin iç dizaynı, kına gecesi ve düğün ile ilgili tüm detaylar, gelinlik modeli ve çeyizler dahil her şey inceleniyor.

15.00’te ise, ünlü şarkıcı ve güvenilir sunucu Seda Sayan ve ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan’ın sunduğu Artık Susma programı ekrana gelecek. Programda hayatın içerisinden birçok dram, kayıp olayları ve cinayetler aydınlatılıyor.

18.45’te, başarılı haber spikeri Jülide Ateş’in sunumuyla, gündemi yakından takip edip özel dosya ve haberleri alabileceğiniz haber programı Show Haber Show TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

20.00’da ise Show TV akşam kuşağında, yıllardır başarıyla yayın hayatına devam eden popüler

komedi tiyatro programı Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle yayında olacak. Birçok sevilen karakter ile birbirinden eğlenceli skeçlerin yayınlandığı program ile keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.