Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

20 Aralık Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programı ile ekranlara merhaba diyecek. Evrim Akın’ın sunumuyla gerçekleştirilen eğlenceli kesitlere sahip programda, bir yandan çocukların neşeli halleri diğer yandan da kazanma uğruna emek veren yarışmacılar var. Seyircilerine keyif dolu anlar yaşatan programı sakın seyretmeyi unutmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli programın yeni bölümü ekranlarınızı dolduracak. Komedi dolu skeçler karşısından gülerken adeta kendinizden geçeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkındaki diğer detaylar ise haberimizin devamında…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

Sabah ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı çocukların keyifli konuşmalarıyla geçen program sizlerle… Gününüzü aydınlatan ve keyifli anlar yaşamanıza yardım eden programı çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına geçecek. Hafta içi her gün aynı saatte yayında olan yaşam programında yine sağlıktan spora, beslenmeden diyet kadar uzanan pek çok konu uzman hekimler eşliğinde ele alınacak ve seyircilere aktarılacak. Sakın kaçırmayın!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlara geliyor. Her gün farklı konuklarını ağırlayan keyifli sohbetlerin yapıldığı programda yine harika lezzetlere imza atılacak. Özgün, yöresel ve lezzet dolu yemek tarifleri öğrenmek istiyorsanız bu yemek programını takipte kalabilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı program ile gün ortasına giriliyor. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan renkli programda her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Bu hafta yine farklı yarışmacıların farklı gelenekleriyle tanışabileceksiniz. Çeyiz, kına gecesi, düğün, gelinlik, ev dekorasyonu gibi daha pek çok alanda değerlendirilen yeni gelinler arasından haftanın son günü kazanan şanslı kişi belirlenecek. Hafta sonuna doğru heyecanı artıran programı izleyerek güzel anlar geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok yaşamsal öykü ele alınacak, yorumlanacak ve gerçekler gün yüzüne çıkacak. Programın bitiminden hemen sonra saat 18:45’de “Show Haber” canlı yayına geçiyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan tüm güncel gelişmeleri tek tek ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan inceleyebilir ve öğrenmek istediğiniz konulara cevap bulabilirsiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı ile akşam kuşağına dönülüyor. Komik skeçler karşısında saatlerce eğlencenin tadını çıkarabileceksiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı gündem ötesi gelişmelerin irdelendiği program yayında yerini alacak. 00:45’de “Şeytanın Pabucu” adlı yerli film karşınızda… Keyifli filmin ardından 02:30’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programının, 04:30’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrarı sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı