Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

2 Temmuz Pazartesi gününe ait olam Show TV yayın akışı, 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli yarışma programı ile ekranlar karşısına geçiyor. Programı seyrederken hem komedi dolu anların keyfini sürdürebilir hem de miniklerin komik konuşmalarına tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İçerde” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sevilen renkli ve eğlenceli dizi ile gecenizi çok daha heyecanlı bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlenceli çocuk programı ile yayın akışı başlıyor. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen program tüm izleyenlerini güldürmeyi başarıyor. Saat 07:45’de “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programı ekranlara gelecek. Diyar diyar gezerek tüm izleyenlerini yöresel lezzetlerle tanıştıran ünlü sunucu, yine birbirinden farklı yerleri ziyaret ediyor. Programın son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü mutlaka değerlendirmelisiniz. 09:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı tekrarı ile karşınızda. Hafta içi her gün aynı saatlerde yarışmanın tekrarını izleyebilirsiniz. 11:00’da “Deryalı Günler” adlı sabah programı sizlerle buluşacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program ile hoş dakikalar geçirebileceksiniz. Örgü çeşitlerinden yemek tariflerine, süs eşyalarından sağlıklı beslenme tüyolarına kadar aklınıza gelebilecek tüm detaylara programda değiniliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ekranlarda yerini alacak. Evrim Akın’ın sunduğu program, tekrar bölümü ile sevenlerini bir kez daha ekranları başına topluyor. 15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayında oluyor. Konakta geçen renkli dizi, izleyemeyenler için bir kez daha ekranlara dahil olacak.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ile karşılaşacaksınız. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konulara ait gelişmeleri inceleyebilirsiniz. 20:00’da “İçerde” adlı dizinin tekrar bölümü ile güzel ve heyecanlı bir akşam keyfine hazır olun. 23:30’da “Fi” adlı dizinin tekrarı ekranlara geçiyor. Heyecanı doruklara çıkartan bu mükemmel dizi, tüm hayranlarını yine ekranları karşısına kilitleyecek.

01:00’da “Korkusuz” adlı bir başka sinema filmi daha ekranları renklendirecek. Show TV’de sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. 03:00’da bir başka yabancı film daha sizlerle. 05:00’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı