Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

2 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen çocuk programı ile ekranlar karşısına geçiyor. Miniklerin masum ve eğlence dolu konuşmaları karşısında komik anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı show programının yepyeni bölümü ekranlara geliyor. Komedi dolu anlar sunan programı akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte izleyerek eğlenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı komedi dolu program yayında olacak. Evrim Akın’ın sunduğu bu sevilen programı seyrederken, küçüklerin masum konuşmaları ve yarışmacıların heyecan dolu anları ile karşı karşıya kalacaksınız. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına geçecek. Hafta içi her gün aynı saatte yayına başlayan programda beslenme, spor, diyet ve tedavi yöntemleri gibi daha pek çok konuda bilgiler sunuluyor. Uzman hekimlerin ve konukların katılımı ile renklenen programı hafta içi her sabah Show TV ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program yayına geçecek. Birbirinden lezzetli tariflerin hazırlandığı programı izleyerek mutfaklarınıza yepyeni tatlar kazandırma fırsatı elde edebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı programı sizlerle olacak. Anadolu’nun farklı bölümlerinden katılan gelinler; ev dekorasyonu, düğün ve ikram gibi farklı alanlarda yarışıyor ve en yüksek puanı alan gelin haftanın kazanan şanslı kişisi oluyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Show programını seyrederken mükemmel bir gün ortası yaşayabileceksiniz. Eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettiği bu programı hafta içi her gün Show ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte bu bültenden öğrenebilirsiniz. Sağlıktan yaşama, emlakta politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeler sizlerle oluyor.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu show programı ekranlara geliyor. Bol kahkahalı bir akşam geçirmek isterseniz bu programı sakın kaçırmayın. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Güncel hayata dair tüm merak ettiklerinizi bu programdan öğrenebilirsiniz. 00:30’da “Servet” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 03:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. 05:30’da ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak.

Haberin Devamı