Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Ekim Pazartesi

Show TV 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrarıyla başlıyor. Hemen ardından ekrana Zahide Yetiş’le programının canı yayını geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise sezonun vazgeçilmez programlarından; Pelin Karahan’la Nefis Tarifler ve Gelin Evi’nin yeni bölümleri yayınlanıyor. Bu programlardan sonra öğle saatlerinde Seda ve Uğur’la Artık Susma programı canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Show TV akşam kuşağında da sizleri dolu dolu bir program bekliyor. Akşam kuşağında ilk olarak Show Haber yayınlanıyor. Haber programından sonra Güldür Güldür Show, Gece Hattı ve Yeni Gelin sırasıyla arka arkaya yayın akışına giriyor. 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Ekim Pazartesi

Show TV 2 Ekim Pazartesi yayın akışı 07.30’da Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrar bölümüyle güne merhaba diyor. Evrim Akın’ın sunuculuğunu yaptığı programda miniklerin verdiği yanıtları görünce kahkaha atmadan duramayacaksınız. Güldüy Güldüy Show Çocuk programından sonra ekrana Zahide Yetiş’le programı canlı olarak geliyor. Program dolu içeriğile göz kamaştırıyor. Yayın boyunca farklı farklı faydalı bilgiler ve hikayeleri dinleyebilirsiniz. Zahide Yetiş’le programı 09.00’da Show TV’de!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da Pelin Karahan’la Nefis Tarifler yemek programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın sunumuyla gerçekleşen programda her damak tadına uygun lezzetlerin tariflerini bulabilirsiniz. Nefis Tarifler programından sonra saat 13.00’da Gelin Evi programı yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Programda gelin adayları yaptıkları sıkı eleştirilerle beraber birbirlerini puanlıyorlar. Her hafta bir birinci seçilen programda, birinciyi büyük ödül bekliyor. Bakalım bu haftanın kazananı hangi gelin adayı olacak? 13.00’da Gelin Evi programının yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

15.30’da Seda ve Uğur’la Artık Susma programı canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan ile gerçekleşen programlarda çözülemeyen tüm cinayetler ve üzeri kapalı vakalar gün yüzüne çıkarılıyor. Artık Susma programından sonra akşam kuşağı Show Haber’le başlıyor. Show Haber 18.45’te Show TV’de!

20.00’da Güldür Güldür Show tekrar bölümü ekrana geliyor. Eğlenceli kadrosuyla hayatın içerisinden skeçler canlandıran Güldür Güldür Show kadrosu bu bölümde de izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Güldür Güldür Show’dan hemen sonra Gece Hattı programı yayına giriyor. Üzeri tozlanmış olayların gün yüzüne çıkarıldığı program 00.15’te Show TV ekranlarında olacak.

01.15’te Yeni Gelin yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanacak. Ardından sabah kuşağı programlarından Pelin Karahan’la Nefis Tarifler tekrar bölümüyle yayınlanırken son olarak da Aşk Laftan Anlamaz dizisinin tekrar bölümünü 04.45’te Show TV ekranlarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı