Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba

Show TV yayın akışı 2 Ağustos Çarşamba günü sabah kuşağında Hayat Güzeldir programının yeni bölümüyle başlıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağına gelindiğinde izleyicileri ekrana kilitleyen program Dünya Güzellerim yayınlanıyor. Dünya Güzellerim’in ardından Gece Hattı programı Show TV ekranlarından canlı olarak yayına giriyor. Yayın akışının devamında ise Show TV’nin sevilen dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba

07.00’da Gelin Evi programının tekrar bölümüyle 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı başlıyor. Altın ödülü için birbirleriyle mücadele eden gelinler birbirlerine puan vererek birinciyi belirliyorlar. Gelinler birbirlerine puan verirken birçok faktörü dikkate alıyorlar. Çeyizin ayrıntılarından düğün kasetlerine kadar her şey gelinlerin merceği altında! Gelin Evi programı biter bitmez Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Hayat Güzeldir programında yemekten sağlığa, sağlıktan diyete kadar her konuda konuşuluyor. Hayat Güzeldir’in her bölümünde farklı bir konu hakkında bilgiler aktarılıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Yeni Gelin dizisi tekrar bölümüyle Show TV ekranlarında yerini alıyor. Yeni Gelin’in bu bölümünde Bella seçimini yapmıştır ve seçimi doğrultusunda hareket etmeye başlamıştır. Yeni Gelin dizisinin ardından ekrana Güldüy Güldüy Show Çocuk programı gelmektedir. Sürpriz konukların katıldığı ve yetenekli miniklerin komik skeçler oynadığı Güldüy Güldüy Show Çocuk programı 16.00’da Show TV ekranlarında! Güldüy Güldüy Show Çocuk programından sonra da ekrana Show Haber geliyor. Ülke gündeminde olup biten tüm haberleri Show Haber aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da Show TV ekranlarının en çok izlenenleri arasında yer alan Dünya Güzellerim ekrana geliyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy bakalım bu yeni bölümde nerelere gidip, neler yapacaklar? Dünya güzelleriyle eğlenceli dakikalar yaşamak istiyorsanız Dünya Güzellerim programını mutlaka izlemelisiniz.

23.00’da Gece Hattı canlı olarak yayınlanıyor. Gece Hattı Zeliha Saraç’ın sunumuyla gözden kaçan ve şaşırtıcı olayları gündeme getiriyor. Birbirinden önemli fakat daha önce gündeme gelmemiş konuları görünce hayrete düşeceksiniz. Gece Hattı programının ardından ekrana Rüya dizisi tekrar bölümüyle geliyor. Bulut bu bölümde de Elif’i aklından çıkaramıyor.

03.00’da Gülümse Yeter dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır. Gülümse Yeter dizisinden sonra da Aşk Laftan Anlamaz dizisinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında yayında olacaktır.

Haberin Devamı