Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

Show TV’de, 19 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’un ekrana gelmesiyle birlikte başlıyor. Sonrasında Zahide Yetiş’le adlı program, Pelin Karahan’la Nefis Tarifler, Gelin Evi ve Artık Susma adlı programların yeni bölümleri ekrana geliyor. 18.45’te Show Haber’in yayınlanmasından sonra, Eyvah Eyvah 2 ve Vizontele Tuuba adlı yerli sinemalar Show TV ekranında olacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

07.30’da, Show TV’nin 19 Eylül Salı gününe ait yayın akışı, Güldüy Güldüy Show Çocuk adlı komedi tiyatro programının tekrar bölümüyle başlayacak. Çocuk oyuncuların, Güldür Güldür Show’un fenomen haline gelmiş karakterlerine hayat verdiği programda, skeçler çocuk oyuncuların başarılı performansı ile ekrana gelecek. Programın sunucusu ise Ezo Sunal.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da, Zahide Yetiş’in dikkat çeken sunumu ile Zahide Yetiş’le adlı program ekranlara gelecek. Dolu ve eğitici içeriğe sahip programda, sağlıklı bir yaşam sürmeniz için faydalı bilgiler, çözüm bulamadığınız sorunlar ile ilgili çözümler, uzman doktor ve yetkililer aracılığıyla Zahide Yetiş’le programında izleyici ile buluşuyor.

12.00’de, sevilen, başarılı, sempatik ve güzel oyuncu Pelin Karahan’ın yeni programı Pelin Karahan’la Nefis Tarifler yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Programda ünlü yöresel lezzetlerimiz, renkli ve yetenekli konuklar ve Pelin Karahan’ın samimi sunumu ile ekrana geliyor. Programda birçok yemek ile ilgili ipucu ve lezzet için tüyolar da veriliyor.

Haberin Devamı

13.00’de ise, fenomen olmuş, sosyal medyada adından söz ettiren yarışma programı Gelin Evi yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Her bölüm bir gelinin evine konuk olunan programda, haftanın diğer gelinleri, konuk oldukları gelinin çeyizi, kınası, gelinliği, ev dizaynı ve düğünü gibi konuları yorumluyor, zaman zaman acımasızca eleştiriyor.

15.00’de, ekranların sevilen sunucusu Uğur ARslan ve ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’ın sunumuyla ekrana Artık Susma adlı program gelecek. Çözülmemiş bir çok kriminal vakanın, faili meçhul cinayetlerin ve kayıp olaylarının çözümü Artık Susma programı ile bulunuyor.

18.45’te, Pınar Erbaş ve Jülide Ateş’in sunduğu Show Haber ekranlara gelecek. Türkiye ve dünya ile ilgili haberler, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile Show Haber’de izleyici ile buluşuyor.

20.00’da ise, akşam kuşağında Eyvah Eyvah 2 adlı, başrollerinde Ata Demirer, Özge Borak ve Demet Akbağ’ın oynadığı komedi filmi ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Sonrasında, saat 22.30’da, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönetip oynadığı, Tuba Ünsal ve Tarık Akan gibi isimleri de başrolünde bulunduran Vizontele Tuuba isimli yerli sinema Show TV ekranlarında olacak.